Πλάι στη παραλία Αγνί, σε ένα ονειρικό τοπίο της βορειοανατολικής Κέρκυρας, δεσπόζει το γαστρονομικό στολίδι του νησιού, το εστιατόριο της κ. Τούλας Κατσαρού-Βεργέτη. Μια υπέροχη θέα στο καταγάλανο Ιόνιο πέλαγος, παραδοσιακές τοπικές συνταγές διακοσμημένες μαεστρικά με διεθνείς πινελιές, υλικά καλλιεργημένα στο βιολογικό-οργανικό μποστάνι του εστιατορίου αλλά και κρασιά-αποστάγματα προσεκτικά επιλεγμένα από κάθε πινέζα του χάρτη.
Όλα αυτά συντέλεσαν στο να μετατραπεί το οικογενειακό ελαιοτριβείο σε φοβερό στέκι για ψαγμένους foodies. Η δημιουργική ματιά, το πείσμα και η λατρεία της προς την υψηλή γαστρονομία οδήγησαν την αυτοδίδακτη head Chef μας να πραγματοποιήσει το τόσο ουτοπικό στα μάτια της, όνειρο το νησί της Κέρκυρας να αποτελέσει λόγω του έργου της τον απόλυτο γαστρονομικό παράδεισο!