Η ασυγκράτητη Ιωάννα Τούνη ανταλλάσσει hot φιλιά με τον καλό της δημοσίως (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 9 Απριλίου 2019 17:00

…Ήρθαν δεύτεροι, η διαφορά όμως σε σχέση με το ζευγάρι στο οποίο καταρχάς θα αναφερθούμε είναι πως εκείνοι ποτέ δεν δημοσιοποιούσαν τις καυτές στιγμές τους. Απλώς, φιλιόντουσαν αχόρταγα σε παραλίες και μπαράκια -και όχι μόνο. Κάπου εκεί, καθώς και οι δύο είναι πολύ γνωστοί σε όλους, έκανε «ντου» ο παπαράτσο και οι τρυφερές τους στιγμές δημοσιοποιούνταν.

Και αν ακόμα αναρωτιέστε ποιους «κοπιάρουν» -προφανώς όχι ηθελημένα η Ιωάννα Τούνη και ο αθλητής σύντροφός της Νώντας Παπαντωνίου, δεν είναι άλλοι απ’ τη Μαρία Σολωμού και τον Πάνο Μουζουράκη.

 

Μια καυτή βραδιά στον «Μαζώ»

Στο Ιωαννάκι, όμως, τώρα, που πήρε αλά μπρατσέτα τον Νώντα της, πήγαν ν’ ακούσουν τον «Μαζώ», τη Lady Άντζελα Δημητρίου και τον Νίκο Κουρκούλη και το γλέντησαν για τα καλά.

Η Ιωάννα, ως λάτρης του Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την έξοδό τους. Σε ένα από αυτά, το μοντέλο που μας συστήθηκε απ’ τον προηγούμενο κύκλο του My Style Rocks και wanna be tv persona και ο μπασκετμπολίστας ανταλλάσσουν hot φιλιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Αλίμονο που θα νοιάζονταν κιόλας για τους άλλους.