Τούνη – Αλεξάνδρου: Ανέμελες στιγμές στη Μύκονο και παιχνίδια με τον γιο τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Ιουνίου 2023 09:34

Τη Μύκονο έχουν επιλέξει ως πρώτο προορισμό για τις διακοπές τους η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το γνωστό ζευγάρι Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν ήδη τις πρώτες τους βουτιές στο «νησί των ανέμων» μαζί με τον γιο τους.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισαν στην Ψαρρού όπου απόλαυσαν τον ήλιο και την θάλασσα.

Οι δυο τους πήγαν με το 5 μηνών μωρό τους στην κοσμική παραλία. Πατέρας και γιος είχαν ξαπλώσει στην ξαπλώστρα και έκαναν παιχνίδια.

Η γνωστή influencer άλλαξε τις πάνες του μωρού όταν χρειάστηκε, ενώ στη συνέχεια τον πήρε στην αγκαλιά της και μπήκαν μαζί στην θάλασσα όπου ο μικρός έκανε τα πρώτα του πλατσουρίσματα!

Η Ιωάννα Τούνη προχώρησε πρόσφατα σε εξομολόγηση καρδιάς μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Η επιχειρηματίας και influencer απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων και δημοσίευσε βίντεο στο YouTube.

Αναφέρθηκε στον δύσκολο τοκετό και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η γέννηση του γιου της, για τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ στάθηκε και στην απώλεια της μητέρας της.

Η Τούνη είπε για τον τοκετό: «Αυτό που έζησα νιώθω ότι δεν ήταν φυσιολογικό. Δεν ξέρω τι κάνετε οι υπόλοιπες γυναίκες εκεί μέσα, εγώ σίγουρα δεν πέρασα καλά. Είχα και δύσκολη εγκυμοσύνη.

Μπήκα να γεννήσω με πρόκληση βράδυ, το μωράκι είχε πάρει κανονικά θέση… οπότε όλα ήταν φυσιολογικά και σχεδόν έτοιμα. Μετά από 23 ώρες προσπάθειας που γεννούσα αλλά δεν γεννούσα, προσπαθούσα, δεν πήγαινε καθόλου καλά όλο αυτό.

Μου κάνανε πολλές επισκληρίδιους, γιατί υπήρχαν πάρα πολλοί πόνοι… Μετά από 23 ώρες που προσπάθησα πάρα πολύ γιατί ήθελα να γεννηθεί φυσιολογικά το μωράκι, ανέβασα πολύ πυρετό ο οποίος δεν έπεφτε με αντιπυρετικά κτλ.

Σε κάποια φάση, μου λέει ο γιατρός ότι άρχισαν οι παλμοί του μωρού να είναι λίγο περίεργοι και πρέπει να μπούμε για καισαρική γιατί το μωρό δεν κατεβαίνει με τίποτα.

Οπότε, αναγκαστικά μπήκαμε για καισαρική. Εγώ έχω και θρομβοφιλία, πράγμα που σημαίνει ότι πήζει το αίμα μου και σε όλη την εγκυμοσύνη έκανα ενέσεις στην κοιλιά μου για να αραιώνει το αίμα αλλά όταν γίνεται αυτό έχουμε θέμα.

Με την καισαρική έχασα πολύ αίμα… Ήταν και ο Δημήτρης μέσα, κάποια στιγμή άκουγα τους γιατρούς να φωνάζουν, είχα φρικάρει, κρατούσα σφιχτά το χέρι του Δημήτρη ο οποίος φρίκαρε επίσης. Σηκώθηκε πάνω και άρχισε να κάνει πέρα δώθε.

Το ‘1,2,3 τραβήξτε’ με έχει στοιχειώσει, αυτό σημαίνει ότι τραβάνε δεξιά και αριστερά τα όργανα για να τραβήξει κάποιος άλλος το μωρό.

Το μωρό είχε κάπως σφηνώσει κι ενώ είχαν φρικάρει οι γιατροί γιατί τους άκουγα, ανοίγουν την πόρτα του χειρουργείου που κανονικά δε γίνεται και φωνάζουν ‘βοήθεια, ας έρθει κάποιος να βοηθήσει να τραβήξει’.

Μπαίνει ένας νοσοκόμος χωρίς γάντια, χωρίς σκουφάκι, τίποτα για να βοηθήσει να τραβήξουν τα όργανα. Όλα καλά εν τέλει. Βγήκε το μωρό, εγώ λιποθύμησα μετά από λίγο. Θα ήθελα πάρα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά αλλά δεν τα κατάφερα».