Τούνη – Αλεξάνδρου: Mετακομίζει το ζευγάρι

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Απριλίου 2023 10:18

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετακομίζουν!

Η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη και ο παρουσιαστής Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψαν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ότι αποφάσισαν να αλλάξουν σπίτι.

«Έχω να πω κάτι με μεγάλη σιγουριά και βεβαιότητα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Τέλος καλό, όλα καλά. Τρέχω, δεν καταλαβαίνετε, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου.

Αλλά δεν με πειράζει γιατί τελικά τα κατάφερα, οπότε λίγο πίστη παραπάνω», ανέφερε Αλεξάνδρου.

Από τη δική της πλευρά, η Τούνη είπε: «Μια όχι και τόσο ωραία μέρα, αλλά είμαστε ακόμα ζωντανοί».

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής η Τούνη αποκάλυψε ότι με τον Αλεξάνδρου έχουν ήδη πακετάρει τα πράγματά τους καθώς μετακομίζουν.

«Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε από τα προηγούμενα stories μετακομίζουμε!», συμπλήρωσε.

Τόσο η  Τούνη όσο και ο  Αλεξάνδρου ανάρτησαν στιγμιότυπα από τη διαδικασία της μετακόμισης.

Από εκεί και πέρα, ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την ημέρα που η Τούνη έχασε τη μητέρα της.

Η influencer και επιχειρηματίας, όπως είναι φυσικό, είχε συναισθηματική φόρτιση λόγω της δυσάρεστης επετείου και αποφάσισε να μοιραστεί μερικές σκέψεις της με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Τούνη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου της από τον υπέρηχο και στη λεζάντα έγραψε: «Αυτή ήταν η ‘πρώτη φωτογραφία’ του γιου μου… Και εγώ σκεφτόμουν πως θέλω να την δείξω σε έναν άνθρωπο μόνο, σε εσένα! Αλλά δεν μπορούσα…

Πόσο θα ήθελα να ήσουν εδώ μανούλα μου να γνωρίσεις το μικρό μας. Να μου δείξεις ‘πως να είμαι μαμά’, τι πρέπει να κάνω, τι να γνωρίζω… Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα!

Ελπίζω να μας βλέπεις από εκεί ψηλά και να είσαι περήφανη για το νουνίτο & εμένα. Σ’ αγαπώ & είσαι ΠΑΝΤΑ στην καρδιά μου! Είμαι πολύ τυχερή που είσαι η ΜΑΜΑ μου και εύχομαι να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο εσύ! Λείπεις πολύ».

Η εκλιπούσα έφυγε από τη ζωή στις 19 Απριλίου 2022, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.