Τούνη – Αλεξάνδρου: Στην Αράχωβα το πρώτο ταξίδι με τον γιο τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Φεβρουαρίου 2023 12:00

Το πρώτο ταξίδι με τον νεογέννητο γιο τους πραγματοποίησαν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη.

Η influencer Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου πραγματοποίησαν ταξίδι στην Αράχωβα, όπου ο δεύτερος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης.

Μετά το τέλος της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», ο Αλεξάνδρου αναχώρησε για την Αράχωβα μαζί με τη σύζυγό του και τον μικρό τους.

Μάλιστα, η Τούνη δημοσίευσε βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Λίγο αργότερα «ανέβασαν» και άλλα βίντεο από το μπαρ του Αλεξάνδρου στην Αράχωβα.

 

Εμφανώς ενοχλημένη εμφανίστηκε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη από αρνητικά σχόλια που δέχθηκε από χρήστες του Instagram, για τον τρόπο που μεγαλώνει το παιδί της.

Η influencer, η οποία έγινε πρόσφατα μητέρα, ξέσπασε μετά από μηνύματα που έλαβε από διαδικτυακούς της ακόλουθους. Όπως προκύπτει από τα λεγόμενά της, της άσκησαν κριτική για τον χρόνο που αφιερώνει στον γιο της.

Είναι κάτι που έχει συμβεί και άλλες φορές. Φαίνεται πως τώρα πείραξε κάποιους επειδή δήλωσε πως θα ήθελε να αρχίσει και πάλι γυμναστήριο με συνέπεια να της γράψουν αρνητικά σχόλια.

Η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει σε υψηλούς τόνους προς τους επικριτές της καθιστώντας σαφές ότι προσέχει πολύ το παιδί της.

«Μπλα, μπλα, μπλα ξεκινήσατε που αφήνω το παιδί. Παιδιά το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα. Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα, έχω το καρότσι, έχω το μάρσιππο, έχω τα πάντα, πάνες, μωρομάντηλα, σκ…», είπε αρχικά η Τούνη.

Και πρόσθεσε: «Έχω τα πάντα μαζί μου. Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς, δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει, οπότε αυτά. Παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Θα κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε, δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε. Αυτά».

Στη συνέχεια, είπε πως επρόκειτο να πάει να φτιάξει τα μαλλιά της, τα οποία της τραβάει ο μπέμπης, ενώ παράλληλα έδειξε και τα σημάδια από κάποιες γρατζουνιές που της έχει αφήσει ο μπέμπης στο σώμα της.

Η Τούνη, τέλος, έγραψε πάνω στο story της: «Επίσης μερικοί δεν έχετε άλλες σκοτούρες εδώ μέσα, παρά μόνο που αφήνω εγώ το παιδί μου; Πουθενά! Η μαμά του Δημήτρη μένει Πάτρα, την δική μου την έχασα πρόσφατα… και δεν θέλω σε αυτή την φάση γυναίκα να μου τον κρατάει! Το έχω μαζί μου συνέχεια. Ηρεμήσατε τώρα;».