Τουτουντζής για την εγκυμοσύνη της Φουρέιρα: «Υπήρξαν στιγμές που κινδύνευσε το μωράκι»

Συντάκτης: Newsroom

1 Φεβρουαρίου 2023 13:50

Τουτουντζής για την εγκυμοσύνη της Φουρέιρα: «Υπήρξαν στιγμές που κινδύνευσε το μωράκι»

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό αναμένεται να καλωσορίσει το πρώτο της παιδί, ένα αγόρι, με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι βίωσε πολλές δυσκολίες, τόσο στην προσπάθεια της να μείνει έγκυος, όσο και στην αρχή της κύησης, καθώς έπαθε αποκόλληση.

Ο Παντελής Τουτουντζής, που εκτός από συνεργάτης είναι και στενός φίλος της Ελένης Φουρέιρα, σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε η τραγουδίστρια, ενώ αποκάλυψε και πώς του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

«Είναι πολύ δύσκολο να σου συμβαίνει κάτι αγχωτικό, που έχει να κάνει με κάτι τόσο σοβαρό, τόσο προσωπικό αν θέλεις και να ακούς, παράλληλα, σε μια τηλεόραση ότι συμβαίνει αυτό ενώ εσύ ανησυχείς ότι δεν θα συμβεί. Φαντάζομαι ότι υπήρξαν στιγμές που κινδύνευσε το μωράκι» είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

Περιγράφοντας πώς αντέδρασε, όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα, είπε: «Ήμουν σε διακοπές στην Κρήτη και θυμάμαι ότι πρέπει να λιποθύμησα και να συνήλθα τρεις φορές. Μόλις μου το είπε έβγαλα κραυγή. Ο Αλμπέρτο είναι πολύ καλό παιδί, δεν τους βλέπεις μαζί; Πάει η Ελένη, τη δώσαμε».