Τράγκας: Η παράνομη σχέση με πασίγνωστη Ελληνίδα & η πρώτη φορά που έκανε σεξ

Δημοσιεύθηκε: 26/07/2019 14:00
Τράγκας: Η παράνομη σχέση με πασίγνωστη Ελληνίδα & η πρώτη φορά που έκανε σεξ

 Ένας, αλλά Λέων – όντως, αυτές τις μέρες έχει γενέθλια-, ο Γιώργος Τράγκας, εκτός απ’ το ότι τα λέει «τσεκουράτα», ξέρει να ζει. Και μάλιστα είναι fighter, καθώς αντιμετωπίζει χρόνια πρόβλημα με τον διαβήτη.

Χειμαρρώδης, ως συνήθως, τώρα, εκτός από το σοβαρό πρόβλημα υγείας του, μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

Ο κρυφός έρωτας

Και οι αποκαλύψεις ήταν «καυτές», αφού μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έζησε μεγάλο έρωτα με διάσημη και πανέμορφη Ελληνίδα. Για την ακρίβεια, με την ωραιότερη Ελληνίδα που κυκλοφορούσε την εποχή εκείνη. (Η Ελληνίδα το… ξέρει;) Εννοείται ότι δεν έδωσε όνομα και διευθύνσεις της… πανέμορφης, αλλά αποκάλυψε κάποια στοιχεία.

Ο Τράγκας αφού αρνήθηκε ότι έχει κάνει σεξ με Ελληνίδα πολιτικό, αποκάλυψε ότι είχε επαφές με αρκετές διάσημες ηθοποιούς! «Είχα επαφές με μερικές διάσημες ηθοποιούς – όχι πολλές όμως. Κάποτε είχα στα κρυφά σχέση με την ωραιότερη γυναίκα που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα, είχε κάνει τότε περίπου διακόσια εξώφυλλα. Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι. Δεν έχω πάει με πολιτικό. Δεν ξέρω γιατί. Δεν είχα παρτίδες με επώνυμες. Δεν κυνηγούσα μοντέλα. Μου «προέκυψαν» μία δύο, αλλά δεν έπασχα από «επωνυμίτιδα» στις σχέσεις μου. Εγώ πήγαινα με απλές κοπέλες, του λαού. Από παιδί έχω κάνει παρέα με νοσοκόμες, καθαρίστριες και ό, τι άλλο θες» δήλωσε χαρακτηριστικά!

Η πρώτη μου φορά στο κρεβάτι

Μίλησε, όμως και για την πρώτη φορά που έκανε σεξ! «Ο φίλος μου, Αντώνης Μπουμπαλίκης, με πήγε σε έναν οίκο ανοχής στην Ακομινάτου. Ήμουν παχουλός. Όταν με είδε η κυρία, μου είπε: «Ανέβα στο πατάρι και βγάλ’ τα όλα». Είχα νευρικότητα ως παιδάκι. Ήταν πολύ ωραία η κοπέλα, πολύ αδύνατη, σαν φίδι — την έχω ακόμη στο μυαλό μου. Όπως περπατούσα στο πατάρι με τα καλτσάκια μου, την άκουσα να φωνάζει «χοντρέ, θα μου γκρεμίσεις το σπίτι». Πηγαίναμε όλα τα παιδιά εκείνη την εποχή και με κάποιους που σήμερα είναι συνάδελφοι και παριστάνουν τους ηθικολόγους. Είχαμε διάφορους οίκους ανοχής στην Κολοκυνθούς, στο Μεταξουργείο, στην Ακομινάτου και αργότερα στη Φυλής. Ήμασταν αξιοπρεπείς αλήτες. Κάναμε τις σουλάτσες μας. Ήταν μια άλλη εποχή.»

Όπως και να το δεις... είναι INNOSTAT