Τραϊάνα Ανανία: Επίθεση σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ

18 Δεκεμβρίου 2018 12:53

Νέο επεισόδιο στο… σίριαλ της Τραϊάνας Ανανία με τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Με νέα της ανάρτηση στο Instagram η ηθοποιός επιτέθηκε στους δημοσιογράφους και στα ΜΜΕ για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψαν το ζήτημα που δημιουργήθηκε έπειτα από τις δημοσιεύσεις της.

Μάλιστα, επέλεξε μία φωτογραφία από γυναικείο κόλπο για να επιτεθεί στα ΜΜΕ. Παράλληλα, επιμένει στην εκδοχή της αγένειας και του σεξισμού για την «καλημέρα» και τον ενικό που χρησιμοποίησε ο διεθνής ποδοσφαιριστής κάνοντας λόγο για «κοινωνικό σπυρί».

Η ανάρτηση της Τραϊάνας Ανανία έχει ως εξής: «Εγώ έκανα ένα insta story με μια κόντρα σε screenshoot όπως κάνω συνέχεια (όσοι με παρακολουθούν από παλιά το ξέρουν )και μετά από 5 ώρες ανάρτησα ένα άρθρο χωρίς να πω ονόματα , παρα μόνο συμβάντα και τοποθετήθηκα όπως κάνω συνέχεια. Με λίγα λόγια παρουσίασα το κοινωνικό ‘σπυρί’ το οποίο με δίκη τους ευθύνη έσπασαν τα site και τα τηλεοπτικά πάνελ! Η μόλυνση κι η εξάπλωσή της είναι δίκη τους δουλειά και μόνο! Υπάρχουν πολλά συμβάντα και κοινωνικά θέματα που μπορεί να φωτίσει ένας δημοσιογράφος όταν κάθεται και σκέφτεται ‘τι να γράψω αύριο’! Το θέμα είναι τι επιλέγει… σίγουρα επιλέγει αυτό που θέλει να ακούσει η μάζα… Οπότε καλή μου μάζα… Το ζητήσατε και σας το έκαναν πράξη! Καλή εβδομάδα ??? #απόμέσακαιόπουβγεί»

https://www.instagram.com/p/BrfEnaYAaWK/?utm_source=ig_web_button_share_sheet