Quantcast

Τραϊανός Δέλλας: Συγκινεί η κόρη του, Βικτώρια, για την απουσία της μητέρας της από την αποφοίτησή της

Συντάκτης: Newsroom

7 Ιουλίου 2026 13:55

Σαράντα ημέρες μετά τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα, η οικογένειά της προσπαθεί να διαχειριστεί τη μεγάλη απουσία και να προχωρήσει με δύναμη, κρατώντας ζωντανή τη μνήμη της. Η αγαπημένη επιχειρηματίας και πρώην παρουσιάστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από μια μακρά και δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας πίσω της τον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα, και τη μοναχοκόρη τους, Βικτώρια.

Μέσα σε αυτή τη φορτισμένη περίοδο, η Βικτώρια Δέλλα είχε μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή στη ζωή της, καθώς ολοκλήρωσε το σχολείο και αποφοίτησε. Παρότι η χαρά της συγκεκριμένης ημέρας ήταν μεγάλη, η απουσία της μητέρας της ήταν ένα κενό που έγινε ιδιαίτερα αισθητό.

Η νεαρή κοπέλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την αποφοίτησή της, έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της. Οι φωτογραφίες όπου εμφανίζεται αγκαλιά με τον Τραϊανό Δέλλα συγκίνησαν, καθώς μέσα από τα λόγια της εξέφρασε την αγάπη, την ευγνωμοσύνη αλλά και τη βαθιά της νοσταλγία για τη μητέρα της.

Στην ανάρτησή της έγραψε:

«Στην αποφοίτησή μου, οι δύο πιο σημαντικοί άνθρωποι της ζωής μου ήταν μαζί μου: το αστέρι μου ⭐️ και ο μπαμπάς μου.Μαμά μου, μπορεί να μη σε κρατούσα από το χέρι εκείνη τη στιγμή, όμως σε ένιωθα δίπλα μου. Η αγάπη σου, όσα μου έμαθες και όσα μου χάρισες με ακολουθούν κάθε μέρα. Μου λείπεις όσο τίποτα και θα μου λείπεις για πάντα. Ελπίζω να ήσουν περήφανη για μένα, γιατί κάθε μου βήμα έχει μέσα του κι ένα κομμάτι από εσένα.🤍Μπαμπά, η απώλειά της θα είναι πάντα ένα κομμάτι της ζωής μας, αλλά το να σε έχω δίπλα μου κάνει αυτό το βάρος λίγο πιο εύκολο να το κουβαλάω. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα ο ήρωάς μου και το μεγαλύτερό μου στήριγμά μου.Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Σας αγαπώ περισσότερο απ’ όσο μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις.»

Η συγκινητική αυτή εξομολόγηση έδειξε για ακόμη μία φορά τον ιδιαίτερο δεσμό που είχε η Βικτώρια με τη μητέρα της, αλλά και τη δυνατή σχέση που έχει αναπτύξει με τον πατέρα της, ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερό της στήριγμα σε αυτή τη δύσκολη φάση.

Η νέα αρχή της Βικτώριας Δέλλα στην Κύπρο

Παρά τη μεγάλη απώλεια που βιώνει, η Βικτώρια Δέλλα ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Η 18χρονη έχει αποφασίσει να κυνηγήσει το όνειρό της και να ξεκινήσει τις σπουδές της στην Ιατρική στην Κύπρο.

Η μετακόμισή της αποτελεί ένα σημαντικό βήμα ενηλικίωσης, αλλά και μια απόφαση που, όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της, είχε συζητήσει πολλές φορές με τη μητέρα της.

Στο νέο της ξεκίνημα δεν θα είναι μόνη, καθώς κοντά της θα βρίσκεται η νονά της, Στάλω Ηλία, η οποία ζει μόνιμα στη Λάρνακα και διατηρούσε στενή σχέση με τη Γωγώ Μαστροκώστα για πολλά χρόνια.

Η Βικτώρια καλείται πλέον να συνεχίσει τη ζωή της έχοντας πάντα μαζί της την αγάπη και τις αξίες που της άφησε η μητέρα της. Με δύναμη και τη στήριξη της οικογένειάς της, κάνει το επόμενο βήμα, τιμώντας με τον δικό της τρόπο τη γυναίκα που σημάδεψε τη ζωή της.