Τράπερ Saint: Τι δηλώνει μέσα από τη φυλακή για τον βιασμό της 16χρονης

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιουνίου 2022 16:38

Τράπερ Saint: Τι δηλώνει μέσα από τη φυλακή για τον βιασμό της 16χρονης

Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθες, μετά από απόφαση της εισαγγελίας, τα στοιχεία του Πέτρου Δήμου, ή αλλιώς του τράπερ Saint, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μίας 16χρονης στην Θεσσαλονίκη. Όπως ισχυρίστηκε η ανήλικη, στις 7 Ιουνίου, ο μουσικός την κλείδωσε μέσα σε όχημα και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο 27χρονος καλλιτέχνης μίλησε μέσα από τη φυλακή στο T-live και τον δημοσιογράφο Βασίλη Παπαναστασούλη και αρνείται κατηγορηματικά τα πάντα.

«Γνωριστήκαμε από την αδελφή της, ούτε τη βίασα, ούτε αρπαγή έγινε, ούτε τίποτα από αυτά. Αρπαγή δεν έγινε, βιασμός δεν έγινε. Ήμουν πιο επίμονος λεκτικά, ποτέ σωματικά. Επειδή απλά μου άρεσε πολύ της έλεγα “δώσε μου ένα φιλάκι” αυτό. Δεν είχα καμία πρόθεση για βιασμό, ή ο,τιδήποτε. Απλά μου άρεσε πολύ και ήμουν επίμονος λεκτικά. Έτυχε να πω δυο -τρεις φορές παραπάνω να έρθουμε πιο κοντά. Δεν είναι καθόλου ο χαρακτήρας μου έτσι. Πρώτη φορά στη ζωή μου, μου πήραν αποτυπώματα. Ποτέ δεν είχα ποινικό μητρώο, ποτέ δεν έχω πειράξει κανέναν» ανέφερε ο τράπερ Saint.

«Δεν ξέρω τους λόγους, ίσως να ένιωθε φόβο ότι θα της έκανα κάτι παραπάνω, επειδή ήμουν λίγο παραπάνω… λεκτικά το είπα δύο -τρεις φορές; Δεν ξέρω», κατέληξε.