Υπέρκομψη στο καταχείμωνο (φωτογραφικό υλικό)

8 Ιανουαρίου 2019 17:03

Warm inside, frozen outside. Τουρτουρίζουμε όλες -και όλοι βέβαια- αυτές τις μέρες και όχι τυχαία, μια και το θερμόμετρο έχει κατρακυλήσει. Οι φιέστες, όμως, «μπουμπουκιάζουν», πολλαπλασιάζονται. Οι επιλογές; Χμμ… Δύσκολη υπόθεση εργασίας το τι να φορέσεις σε θερμοκρασίες που αγγίζουν το μηδέν ή πέφτουν ακόμα πιο χαμηλά. 
 
Ένα θα σου πω λοιπόν: βγάλε τη βασίλισσα που κρύβεις μέσα σου και δώσε άλλη εσάνς στις εμφανίσεις σου. Για glam εκδηλώσεις, το μάξι είναι ιδανικό και τα παλτό που κυκλοφορούν ασύλληπτα υπέροχα. Έτσι, για να είσαι υπέρκομψη και υπέρλαμπρη όπου κι αν βρεθείς. Μάξι κλος, λοιπόν, σε βαριά βελούδα και ολόμαλλα ή γούνινα – καλύτερα faux, εξάλλου φτιάχνονται πλέον σε φανταστικές βερσιόν και θα είσαι υπέροχη. Οι γόβες είναι απαραίτητες και -γιατί όχι- πέδιλα με λεπτό καλσόν. Τις μπότες δεν θα σου τις συνιστούσα, αν και έχουν character αναμφίβολα, καθώς μιλάμε για λουσάτες καταστάσεις και όπως και να ‘χει, ε, μπότες είναι!
TIP Πρόσεχε το μακιγιάζ και το μαλλί σου όταν πηγαίνεις σε περιστάσεις που επιβάλλουν σούπερ επίσημο dress code. Κάνε μέικαπ που διαρκεί μεν, πλην όμως όχι έντονο. Τόνισε απλώς περισσότερο τα χείλη σου. Όσο για το μαλλί, καλύτερα ένα κομψό σινιόν παρά στυλιζαρισμένες μπούκλες που θυμίζουν… περούκα (και τέτοιες έχουμε αντικρίσει πολλάκις).
Nτονατέλλα Αδάμου