Τρία χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά: Το συγκινητικό μήνυμα της Αλίκης Κατσαβού

Συντάκτης: Newsroom

26 Φεβρουαρίου 2023 11:49

Τρία χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά: Το συγκινητικό μήνυμα της Αλίκης Κατσαβού

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Στις 7 Φεβρουαρίου 2020 ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ με καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια και λοίμωξη του αναπνευστικού και μετά από 19 μέρες νοσηλείας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2020, σε ηλικία 88 ετών.

Η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού δεν ξεχνά τον σπουδαίο ηθοποιό και δημοσίευσε μια φωτογραφία του και συγκινεί με το μήνυμά της.

«Κώστα, πέρασαν κιόλας τρία χρόνια! Όλο αυτό τον καιρό περπατήσαμε χεροπιασμένοι με το Φοίβο, ανάμεσα σε λογιών – λογιών χαλάσματα, μα μείναμε χαμογελαστοί και αντέξαμε.

Αύριο θα είναι η επέτειος του γάμου μας και το Google photos θα μου θυμίσει εκείνες τις μέρες τις γελαστές που είχα το γιο σου στην κοιλιά μου. Μα χθες άνοιξα την ντουλάπα σου κι έκλαψα λίγο.

Σε έχω πάντα στην κουΐντα μαζί μου. «Να βγαίνεις στη σκηνή – έλεγες – σαν κάποιος να σου έχει δώσει κλωτσιά». Έφτιαξα και ένα βίντεο για σένα που θα παίξει στο χειροκρότημα στη σημερινή παράσταση. Για μένα το έφτιαξα!

Να θυμηθώ πώς είναι να πατώ το σανίδι μαζί σου! Για να συντηρώ μέσα μου την ελπίδα ότι οι τζίτζικες που κάνουν την καρδιά να τραγουδάει, θα είναι ακόμα χρήσιμοι στο αύριο που ξημερώνει!» έγραψε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού