Τριαντάφυλλος: «Από το Survivor έβγαλα περισσότερα λεφτά κι από το έπαθλο»

23 Μαΐου 2022 08:20

Τριαντάφυλλος: «Από το Survivor έβγαλα περισσότερα λεφτά κι από το έπαθλο»

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε μπροστά από την κάμερα του Χαμογέλα και πάλι στο Mega και ανάμεσα σε όσα δήλωσε, μίλησε και για την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο Survivor και όσα συνέβησαν μετά από αυτό

Ο Τριαντάφυλλος επεσήμανε πως μετά από την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ανανεώθηκε. Η καριέρα του εκτοξεύθηκε και υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις για δουλειά.

Μάλιστα δεν αποκλείει το γεγονός να τον δούμε και στο Survivor All Star. Αφού κάτι τέτοιο τον ενδιαφέρει πολύ. Θα ήθελε να ξαναβρεθεί στον Άγιο Δομίνικο με μερικούς από τους συμπαίκτες του.

Ο Τριαντάφυλλος όπως είπε μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης έκανε το «βήμα, το παραπάνω, το πιο δυνατό» σε ό,τι αφορά την καριέρα του, γιατί τον έμαθαν άνθρωποι όλων των ηλικιών.

Στην ερώτηση ένα θα ξαναπήγαινε στο survivor, απαντά θετικά, μόνο εφόσον όμως κάνει καλή προπόνηση στο κολύμπι και το παρκούρ.

«Το φετινό survivor δεν έχει ήρωες όπως τον Σάκη, τον Άλεξ…τον Ντάφι. Εμείς ήμασταν “dream team”» δήλωσε ο ίδιος.

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που πήρε από το παιχνίδι, όπως δηλώνει πήρε πάρα πολλά, περισσότερα και από το έπαθλο, ενώ απαντά πως έδωσε και λεφτά στην παραγωγή με τις ψήφους του.

«Τα λεφτά ήταν πολύ καλά, δεν δουλεύαμε τότε και είπα…γιατί όχι, είναι όλα συγκυρίες» είπε χαρακτηριστικά για την απόφασή του να μπει στο παιχνίδι.

Τέλος, αποκάλυψε πως όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι ο γιος του πίστευε πως τους είχε εγκαταλείψει.

«Αυτό δεν θα γίνει ποτέ, μόνο όταν πεθάνω» προσέθεσε.

Σε προηγούμενη συνέντευξη στο Open είχε σχολιάσει τις χειροδικίες που υπάρχουν στο φετινό Survivor και τους κανόνες που θέτει η παραγωγή

«Από ότι ξέρω μέσα στο Survivor μπορείς να με βρίσεις, μπορείς να μου μιλήσεις άσχημα, μπορείς να πεις οτιδήποτε για να με νευριάσεις αλλά δεν μπορείς να με χτυπήσεις ποτέ. Είναι το παιχνίδι έτσι. Αποβάλλεσαι και φιλάκια, είναι ο πρώτος κανόνας στο Survivor».