Τριαντάφυλλος: H σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Δήμητρα Σιαμπάνη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Ιουνίου 2022 17:20

Ο Τριαντάφυλλος και η σύζυγός του Δήμητρα Σιαμπάνη πραγματοποίησαν μία σπάνια κοινή εμφάνιση.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Τριαντάφυλλος και η αγαπημένη του Δήμητρα Σιαμπάνη αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια στον χώρο της ελληνικής showbiz.

Η Σιαμπάνη, που εργάζεται ως γιατρός, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και έχει εμφανιστεί ελάχιστες φορές δίπλα στον σύντροφό της.

Ωστόσο, προ ημερών –συγκεκριμένα τη Δευτέρα- οι δυο τους παραβρέθηκαν στη βάπτιση του γιου του Πέτρου Ίμβριου και της συζύγου του, Συράν Λελούδα. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Η Σιαμπάνη επέλεξε ένα στενό φούξια φόρεμα, το οποίο συνδύασε με nude πέδιλα και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2003 σε καφέ μπαρ της Βάρκιζας.

Ο Τριαντάφυλλος εντυπωσιάστηκε τόσο από εκείνη που μόλις την πλησίασε, της είπε ότι στο τέλος θα παντρευτούν!
Ωστόσο, πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να καταλήξουν μαζί αφού εκείνη… αντιστάθηκε.

«Η Δήμητρα είναι πανέμορφη και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Την κυνηγούσα τρία χρόνια. Πήγαινα κάτω από τη Βάρκιζα στο Πόρτο Ράφτη κάτω από το σπίτι της συνέχεια. Δεν με ήθελε καθόλου. Πήγαινα κάτω από το σπίτι της βράδυ. Έκανα τέτοια πράγματα», είπε παλαιότερα ο Τριαντάφυλλος αναφερόμενος στο πώς άρχισε η σχέση τους.

Και πρόσθεσε: «Έστελνα μηνύματα να κατέβει να τη δω, να τα πούμε. Μου άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα και σαν χαρακτήρας. Στη δέκατη φορά κατέβηκε. Καντάδα δεν της έκανα αλλά τα τραγούδια μου της άρεσαν έτσι κι αλλιώς.

Απλά επειδή σπούδαζε, ήταν στο εξωτερικό κλπ., δεν ήθελε να κάνει σχέση. Ήθελε να είναι αφοσιωμένη στις σπουδές της.

Μετά από τρία χρόνια είπε το ‘ναι’. Έχουμε πάρα πολύ ωραία σχέση και περνάμε πολύ καλά. Δεν επεμβαίνει στη δουλειά μου, μου λέει τη γνώμη της αλλά μέχρι εκεί».

Το 2014 έγινε ο γάμος τους στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Λουτρά Υπάτης, στη Λαμία. Κουμπάρα ήταν η δικαστικός Έλενα Μπαρκούζου.

Δύο χρόνια αργότερα απέκτησαν τον γιο τους Νικόλα, ο οποίος συμπλήρωσε την ευτυχία τους.