Τριαντάφυλλος κατά Κόρο: «Θεωρεί τις γυναίκες κατώτερες»

Συντάκτης: Newsroom

23 Μαΐου 2023 14:15

Τριαντάφυλλος κατά Κόρο: «Θεωρεί τις γυναίκες κατώτερες»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star έκανε ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος μίλησε στο «Πρωινό μας».

Μετά από σχετική ερώτηση για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Κόρο είπε πως δε θεωρεί ότι πρέπει να νικήσει το ριάλιτι, καθώς δεν έχει γνώσεις επιβίωσης. Σημείωσε μάλιστα ότι γενικότερα δε πρέπει να κερδίσει γυναίκα, καθώς θεωρεί ότι οι γυναίκες δεν έχουν γνώσεις επιβίωσης και εύρεσης τροφής.

«Η Σταυρούλα είναι σίγουρα από τις πιο δυνατές κοπέλες. Αλλά δεν θα έβαζα κοπέλα νικήτρια, γιατί δεν έχουν γνώση στην εύρεση τροφής. Δε μπορώ να βγάλω τη Σταυρούλα νικήτρια από τη στιγμή που άμα την αφήσω μόνη της σε ένα νησί δε θα βρει τροφή… Οπότε γι’ αυτό τον λόγο θα βγάλω τις κοπέλες απ’ έξω (από τους νικητές)» ήταν η δήλωση του Γιώργου Κόρομι που έκανε τον Τριαντάφυλλο να αντιδράσει.

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε το επίμαχο απόσπασμα στα instastories και έγραψε: «Θαυμάστε τον, απολαύστε τον, θεωρεί τις γυναίκες κατώτερες, τις γυναίκες που έχουν τόση δύναμη, που μας έφεραν στη ζωή, που πόνεσαν για εμάς και αποκλείει γυναίκα επειδή δε φέρνει σταματημένα σαλάχια. Οι γυναίκες είναι η δύναμή μας ρε τεράστιε ψαρά. Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι έλεγαν στο χωριό μου και βασικά σε όλα τα χωριά της Ελλάδας μας».