Τριαντάφυλλος κατά Κόρομι: «Ο ύπουλος ο Ούγγρος, ο οδοντογλυφίδας»

Συντάκτης: Newsroom

6 Φεβρουαρίου 2023 14:00

Τριαντάφυλλος κατά Κόρομι: «Ο ύπουλος ο Ούγγρος, ο οδοντογλυφίδας»

Με αναρτήσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απευθύνθηκε στον Σάκη Κατσούλη και ξέσπασε κατά του Γιώργου Κόρομι.

«Σάκη μου πολλή παρέα κάνεις με τον οδοντογλυφίδα και ξεχνάς τι περάσαμε και ξεχνάς τον λαό που σου έδωσε τη νίκη του 2021 και ξεχνάς αδερφάκι μου εγώ είμαι εδώ για σένα ότι και να κάνεις είμαι πιστός μάγκα μου.

Μάλλον ξέχασες τις βρισιές τις που… και τα μαχαιρώματα πίσω από την πλάτη των αμίγκος και το μίσος που είχαν για εμάς. Εγώ συνεχίζω να σε στηρίζω, θυμήσου μην πουλήσεις τον κόσμο που μας έβγαλαν νικητές.

Πρόσεχε τον ύπουλο αδερφέ, τον Ούγγρο τον ύπουλο, τέτοιοι οδοντογλυφίδες σπανίζουν. Γι’ αυτό τα λέω και είμαι σίγουρος πως θα το δεις και στη συνέχεια. Πρόσεχε τον ύπουλο Σάκη μου».

Τριαντάφυλλος: «Είχα δώσει 3.500 ευρώ σε ψήφους για τον Ντάνο»

Ο Τριαντάφυλλος έδωσε συνέντευξη και έκανε αποκαλύψεις μεταξύ άλλων, σχετικά με τη συμμετοχή του στο παρελθόν, στο Survivor.

«Είναι άδικο που αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην την ψήφισε ούτε το 10% από τους followers της. Μιλήσαμε με την Ευρυδίκη, είχαμε κάνει και τα εργομετρικά μαζί. Έχει και σε βίντεο το πετσόκομμα που είχα κάνει στον Κώστα Παπαδόπουλο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς δεν θέλει να αφήσει το παιδί του.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης, πως ήταν μεγάλος θαυμαστής του Ντάνου. «Ήμουν φαν του Ντάνου και είχα δώσει και λεφτά για τον Ντάνο. Είχα δώσει 3.500 ευρώ σε ψήφους για τον Ντάνο», δήλωσε.

Τέλος, για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, τη σχέση της με τον Μπο και τις κρυφές συναντήσεις της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη: «Η Καρολίνα μου είχε πει ότι είναι ερωτευμένη με τον Μπο. Το χειρότερο έγκλημα μετά τον φόνο, είναι η προδοσία. Αηδίασα όταν είδα τον Μάριο και την Καρολίνα να φιλιούνται», είπε στο «Πρωινό μας».