Τριαντάφυλλος: «Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Και αν θες κράξε με στην εκπομπή σου…»

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουνίου 2022 08:10

Τριαντάφυλλος: «Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Και αν θες κράξε με στην εκπομπή σου…»

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Ανοιχτά στο Open και μίλησε στην Αννίτα Πάνια με το γνωστό του χιούμορ, σχολιάζοντας τη ζωή του και τη συμμετοχή του στο Survivor

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στη Ρόδο και για την απώλεια του πατέρα του που τον σημάδεψε. Δεν παρέλειψε όμως και το Survivor στο οποίο και συμμετείχε πέρυσι.

Για το Survivor σχολίασε:

«Ο Ντάνος ήταν φοβερός παίκτης και τον στήριζα πάρα πολύ. Ο Ντάνος ήταν καλύτερος παίκτης από εμένα, ήταν πολύ μικρός, μπήκε στην κατάλληλη ηλικία. Ο Σάκης Κατσούλης όμως ήταν καλύτερος».

Ενώ για τον Βαλάντη είπε ότι: «θα μπορούσε πολύ καλύτερα να τα πάει στο Survivor, αλλά νομίζω ότι δεν είχε την υπομονή».

Για τη δική του παρουσία στο Survivor και για τις κριτικές που δέχτηκε έκανε το σχόλιό του, σχετικά. Και τόνισε πως πήγε για να πάρει μέρος σε ριάλιτι και όχι σε Ολυμπικούς Αγώνες.

«Σε ριάλιτι πήγαμε, μερικοί παίκτες δεν το κατάλαβαν, νομίζανε ότι πήγαμε σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ρε, μάστορα αν θέλω να δω κάποιον να παίζει, δεν θα δω εσένα να παίζεις στο Survivor. Σε ριάλιτι πήγες και γι’ αυτό σε πετσόκοψε ο κόσμος και έφυγες».

«Μέχρι και πρωϊνό θα έκανα, αλλά και να μη γίνω παρουσιαστής δεν με νοιάζει».

Όταν η Αννίτα Πάνια τον ρώτησε αν θα έκανε τηλεοπτική εκπομπή, τότε απάντησε καυτηριάζοντας την κριτική που είχε δεχτεί από τον Νίκο Μουτσινά. Συγκεκριμένα είπε: «Πάμε να κάνουμε εκπομπή μεσημεριανή να είμαστε απέναντι από τον Μουτσινά! Να τον πετσοκόψουμε για να βάλει μυαλό».

Και μπροστά στην έκπληκτη παρουσιάστρια συνέχισε: «Γιατί τον αγαπάς; Αυτός σε αγαπάει; Που το ξέρεις; Που το ξέρεις; Να, βλέπεις, αυτό το λάθος κάνεις! Και επειδή στο έχω πει, τι; Στο έχει αποδείξει με πράξεις; Ποια πράξη καλή σου έκανε o Νίκος Μουτσινάς που το απέδειξε;».
«Ήρθε σε μια εκπομπή στην οποία παρουσιάστρια είναι η Αννίτα Πάνια, την οποία θα την δει ο κόσμος, από την οποία θα κάνει διαφίμηση στον εαυτό του και από την οποία θα επωφεληθεί. Το θέμα είναι να κάνει κάτι που να μην το ξέρει ο κόσμος. Να κάνει κάτι από πίσω. Εντάξει; Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Και αν θες κράξε με στην εκπομπή σου… Μπαμ, μπαμ, μπαμ και φιλάκια». Συμπλήρωσε ο τραγουδιστής, εκφράζοντας το παράπονό του από τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ.