Τι πρόβλημα έχει ο Τριαντάφυλλος με τη Θεοδωρίδου: “Δεν μ’ ενδιαφέρει ούτε σαν άτομο”, λέει

13 Μαΐου 2019 16:27

“Καλά να είναι η κοπέλα εκεί που είναι, δεν θέλω να ξανασχοληθώ μαζί της. Μια χαρά να είναι. Μια χαρά είναι η καριέρα της, μια χαρά είναι η δικιά μου. Από τη στιγμή που κάποιος σου γράφει είναι π@@@ρια μεγάλη να μην τον καλέσεις. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να έχω πει κάτι που να την έχει ενοχλήσει”, είπε ο Τριαντάφυλλος για τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δεν έμεινε εκεί, όμως. “Πάντα οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν για τη Νατάσα κι εγώ έλεγα, ίσως για αυτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε μια εκπομπή τέτοια που κάποιος έχει γράψει τους μισούς σου δίσκους δεν πρέπει να τον καλέσεις. Ίσως να είναι και για καλό. Δεν μιλάμε με τη Νατάσα τι να πούμε. Ασχολούμαι με την οικογένεια μου, με το γιο μου, με τα τραγούδια μου, με τα live μου που τρέχω σαν τρελός. Τι να ασχοληθώ με τη Νατάσα. Έχει την καριέρα της, εγώ τη δικιά μου. Δεν με ενδιαφέρει ούτε σαν άτομο, δεν με ενδιαφέρει καν”, συνέχισε πυρπολώντας την.

Τι συνέβη μεταξύ τους.

Γιατί, όμως τέτοιο μένος; Η κόντρα τουs ξεκίνησε όταν τραγουδιστής είχε εκφράσει στο παρελθόν τη δυσαρέσκειά του απέναντί της. Όπως υποστήριξε, αν και βοήθησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στα πρώτα της δισκογραφικά βήματα, η ίδια τον ξέχασε στο αφιέρωμα που της έγινε στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Εμ, δεν έχει κι άδικο, αν όντως ισχύει. Πόσο άλλαξες (Νατάσα)… Πόσο…