Βάσια Τριφύλλη: «Η Σοφία Παυλίδου είναι ανακατώστρα»

Συντάκτης: Newsroom

11 Νοεμβρίου 2022 15:59

Βάσια Τριφύλλη: «Η Σοφία Παυλίδου είναι ανακατώστρα»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η Βάσια Τριφύλλη και σχολίασε την δίκη Παπαγιάννη – Παυλίδου.

Η ίδια συμμετείχε τότε στην παράσταση «Πετάει Πετάει» όπου έγινε ο μεγάλος καβγάς που έφτασε μέχρι τα δικαστήρια.

«Δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό. Ούτε τότε μίλησα, ούτε τώρα θα πω κάτι γιατί πραγματικά δεν ήμουν μπροστά. Δε το ξέρω αυτό. Δε μπορώ να μιλήσω για κάτι που δεν το ξέρω απευθείας. Και τότε ακόμα που ήμασταν στον θίασο, δεν τους έβλεπα. Εγώ πήγαινα αργά γιατί έβγαινα δεύτερο μέρος και έφευγα και πρώτη. Δεν είχαμε πάρε – δώσε, δεν είχαμε πολλές φιλίες. Ήμασταν καλά, αγαπημένοι.

Με εμένα και τον Μάνο Παπαγιάννη δεν είχε συμβεί ποτέ τίποτα… Ότι σου έχουν πει είναι ψέματα. Λυπάμαι αν ο Παπαγιάννης είπε κάτι τέτοιο (να πάω να μάθω θέατρο). Αν ο Παπαγιάννης με δυο παιδιά και τόσα χρόνια στο θέατρο πιστεύει ότι εγώ πρέπει να ξαναπάω στη σχολή, να μου κάνει τα έξοδα να πάω», είπε η Βάσια Τριφύλλη.

«Η Παυλίδου φαίνεται είναι ανακατώστρα, τι να πω. Εγώ δεν το ξέρω αυτό το θέμα. Μπορεί να σε απογοητεύω αλλά είμαι πολύ δίκαιος άνθρωπος. Δεν λέω ψέματα. Έχω αυτό το ελάττωμα. Και ξέρεις γιατί δε λέω ψέματα; Γιατί είμαι γριά και τα ξεχνάω και γίνομαι ρεζίλι. Δεν έχω κληθεί από το δικαστήριο. Τους το ξέκοψα την ίδια στιγμή. Τους είπα παιδιά εγώ δεν είμαι μάρτυρας για κανέναν μέσα εδώ. Θέλετε να με βάλετε να ορκιστώ για κάτι που δεν είδα; Τη φασαρία την άκουσα αλλά πολλές φορές ακούμε φασαρίες χωρίς να ξέρουμε ποιος φωνάζει, ποιος δέρνει…».

Τριφύλλη για Παυλίδου: «Είναι ανακατώστρα»

Δίκη Παυλίδου – Παπαγιάννη: Τι είπαν στις καταθέσεις τους Μεταξά, Καλυβάτσης και Κάτια Νικολαΐδου

Τη Δευτέρα 14/11 αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου η οποία ξεκίνησε χθες 9/11 με τις καταθέσεις των ηθοποιών Κόνι Μεταξά, Κάτια Νικολαϊδου και Σωτήρη Καλυβάτση.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει να κάνει με τη μήνυση που έχει υποβάλλει η Σοφία Παυλίδου κατά του Μάνου Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια των παραστάσεων “Πετάει, πετάει” αλλά και για την μήνυση που έχει υποβάλει σε εκείνη ο ηθοποιός για ψευδείς κατηγορίες.

Σήμερα, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν λεπτομέρειες για τις καταθέσεις των τριών μαρτύρων, μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής, Super Κατερίνα:

Δες παρακάτω μέρος των καταθέσεων των τριών μαρτύρων

Κόνι Μεταξά

«Με την κυρία Παυλίδου και την κυρία Τουτουντζή ανεβήκαμε πάνω. Ο κύριος Παπαγιάννης και η κυρία Παυλίδου συζητούσαν από απόσταση για την ατάκα της παράστασης και το γιατί δεν την είπε η Σοφία. Μετά, άκουσα βήματα από τη σκάλα και βγήκα από το καμαρίνι μου και είδα τον κύριο Παπαγιάννη να την πιάνει από το λαιμό και φώναζα, “τι κάνεις, τι κάνεις;”.

Δεν πήγα κοντά γιατί φοβήθηκα για τον εαυτό μου, μετά την πέταξε κάτω. Την επόμενη μέρα ήμουν στο θέατρο. Τον είδα. Φαινόταν θιγμένος και έλεγε πως η Σοφία του είχε κάνει πόλεμο. Δεν επιβεβαιώνω ότι επιτέθηκε η Σοφία στον Μάνο».

Σωτήρης Καλυβάτσης

«Μετά το πέρας της παράστασης ήμασταν στο καμαρίνι με τον Μάνο, έβγαλε το κεφάλι του από την πόρτα και την ρώτησε γιατί δεν έκανε την κίνηση κι εκείνη απάντησε, “Κι εσύ δεν έχεις κάνει αρκετά από όσα έχουμε στο κείμενο”.

Στη συνέχεια ειπώθηκαν τα λεκτικά που προαναφέρθηκαν. Μετά του είπε η Σοφία Παυλίδου, “θα πρέπει να είναι περήφανοι οι δάσκαλοί σου για τη συμπεριφορά σου” κι έκλεισε την πόρτα. Εκείνος βγήκε, ανέβηκε πάνω, έγινε το περιστατικό και όταν επέστρεψε τον ρώτησα τι έγινε και μου απάντησε, “τίποτα, απλά ήθελα να τη φοβερίσω”.

Δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό. Όταν επανήλθε στο καμαρίνι, ήταν και ο κύριος Καλογεράς (εργαζόμενος του θεάτρου). Συζητούσαν το περιστατικό και ο κύριος Παπαγιάννης είπε, “τίποτα, όλα καλά”. Στο πρόσωπο του Μάνου Παπαγιάννη δεν είδα αμυχή, είδα κοκκινίλα.

Την επόμενη μέρα που μαζευτήκαμε όλοι, ήταν και η κυρία Καμπουρέλη και του είπε, ¨τι έκανες; Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο να ζητήσεις συγγνώμη; Έπρεπε να τη χτυπήσεις;” κι εκείνος απάντησε, “Εγώ τη χτύπησα; Εγώ ίσα ίσα που χτύπησα και το πόδι μου”
Η παράσταση συνεχίστηκε για λίγες ημέρες με την σύζυγο του Μάνου Παπαγιάννη στη θέση της Σοφίας Παυλίδου αλλά μετά αποφάσισε η παραγωγή να μη συνεχιστεί η παράσταση. Όταν ήρθε η αστυνομία έγινε μια παρανόηση. Νόμιζαν ότι η Κόνι Μεταξά είχε κάνει τη μήνυση και την πήραν έξω, αφού λύθηκε, μπήκε μέσα και είπε, “δε μπορώ να ακούω άλλα ψέματα”.

Η κυρία Καμπουρέλη του είπε, “είσαι ηθοποιός, έχεις παιδιά και οικογένεια, ζήτα μια συγγνώμη” με τον ίδιο να απαντά, “δεν έχω πρόβλημα με την καριέρα μου στο θέατρο, έρχομαι για να περάσω καλά”».

Κάτια Νικολαΐδου

«Άκουσα στις ειδήσεις το περιστατικό και κάλεσα τη Σοφία Παυλίδου. Τον Μάνο τον είχα στην καρδιά μου. Έχουμε πάει και διακοπές μαζί. Θεώρησα ότι ήταν τυχαίο περιστατικό το δικό μου και γι’ αυτό ποτέ δεν έκανα καμία δήλωση. Μου είχε στείλει μήνυμα μετά το περιστατικό μας τότε και μου έγραψε, “Κάτια επειδή έχει γίνει κάτι, για να μην εκτεθείς εσύ, επικοινώνησε μαζί μου”».