Αποκλειστικό: Τρίγγου – Πανταζάρας Επιστροφή στον έρωτα!

Δημοσιεύθηκε: 20 Αυγούστου 2020 16:10
Αποκλειστικό: Τρίγγου – Πανταζάρας Επιστροφή στον έρωτα!

“Είμαστε φίλοι αγαπημένοι, οικογένεια. Έχουμε χωρίσει αλλά είμαστε δύο άνθρωποι πολύ βαθιά ενωμένοι με πολύ ισχυρούς δεσμούς”, έλεγε η Έλλη Τρίγγου πριν από λίγο καιρό για τον Αργύρη Πανταζάρα, χωρίς ίσως να ξέρει τότε πόσο ισχυροί είναι στην πραγματικότητα οι δεσμοί που τους ενώνουν.

Η ηθοποιός είχε προσθέσει ότι στον Αργύρη Πανταζάρα χρωστά ότι ασχολείται με το θέατρο ενώ ένιωσε πολύ περήφανη όταν εκείνος της αφιέρωσε το βραβείο Χορν.
Όπως είναι γνωστό, οι δύο τους υπήρξαν ζευγάρι κατά το παρελθόν και μάλιστα, παρότι η σχέση τους κινήθηκε σε χαμηλούς τόνους, όλοι ήξεραν ότι ήταν πολύ σοβαρή και τα αισθήματα του ενός για τον άλλον πολύ βαθιά.
Κάποια στιγμή, όπως είπε και η ίδια η Έλλη Τρίγγου, η σχέση αυτή πράγματι τελείωσε και οι δύο τους τράβηξαν χωριστούς δρόνους στην προσωπική τους ζωή. Τώρα, όμως, φαίνεται ότι τα πράγματα αλλάζουν και πάλι.

Η μεγάλη επιστροφή
Το τελευταίο διάστημα έγινε γνωστό ότι ο Αργύρης Πανταζάρας ξεκίνησε μια σχέση με την Πένυ Αγοραστού. Και τώρα, όλα στη ζωή του, προσωπική και επαγγελματική, ανατρέπονται και μάλιστα με έναν πολύ απρόσμενο τρόπο.
Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός θα είναι από την επόμενη σεζόν στο καστ του σήριαλ “Άγριες Μέλισσες”, καθώς το “Κόκκινο Ποτάμι”, στο οποίο πρωταγωνιστουσε, ολοκλήρωσε τον τηλεοπτικό του κύκλο.
Αυτό, τον φέρνει στο πλευρό της Έλλης Τρίγγου, η οποία επίσης πρωταγωνιστεί στις “Άγριες Μέλισσες”. Μόνο που, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η ένωσή τους δεν θα είναι μόνοεπαγγελματική, καθώς η σχέση του Πανταζάρα με την Αγοραστού φαίνεται ότι έλαβε τέλος και ο ίδιος βγαίνει ξανά τις τελευταίες μέρες με τον παλιό και προφανώς άσβεστο έρωτά του, την Έλλη Τρίγγου.
Οι πολύ αξιόπιστες πηγές που μεταφέρουν τις συγκεκριμένες πληροφορίες, λένε ότι τελικά ο μέγαλος αυτός έρωτας μάλλον δεν είχε πεθάνει ποτέ και αυτό είναι κάτι που και οι δύο τους διαπίστωσαν το διάστημα που έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλον και αποπειράθηκαν να κάνουν σχέσεις με άλλους ανθρώπους.
Τις τελευταίες μέρες πύκνωσαν οι συναντήσεις τους, οι οποίες δεν είναι μόνο φιλικές, αλλά οι δύο τους θέλουν, όπως εξάλλου έκαναν και στην πρώτη φάση του έρωτα΄τους, να κρατήσουν την επανασύνδεσή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έως ότου τουλάχιστον διαπιστώσουν ότι αυτή τη φορά όλα θα πάνε κάλα.
Κάτι που όσοι τους ξέρουν και ξέρουν τα αισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον, εύχονται ολόψυχα.