Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού

Συντάκτης: Newsroom

16 Απριλίου 2024 10:07

Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά, το βράδυ της Δευτέρας 15 Απριλίου. Ένα αμάξι χτύπησε το δικό της από τη δεξιά πλευρά, με αποτέλεσμα η ραδιοφωνική παραγωγός να χτυπήσει στον αυχένα ενώ το Ι.Χ. της “πετάχτηκε” στη βιτρίνα ενός άλλου καταστήματος.

Δες τη φωτογραφία που ανήρτησε η Μαρία Αντωνά στο instagram:

Μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day, η Μαρία Αντωνά δήλωσε: «Υπάρχουν πολλά αρνητικά vibes στην ατμόσφαιρα. Χθες το βράδυ καθώς κατέβαινα στο κέντρο για να συναντήσω μία παρέα φίλων μου κάπου κοντά στην Ερμού, καθώς οδηγούσα, ένα αμάξι που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα εκ των δεξιών μου, με χτύπησε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πετάξει το αυτοκίνητο σε μία βιτρίνα ενός μαγαζιού. Είμαστε τυχεροί που δεν υπήρχαν άνθρωποι στο συγκεκριμένο κατάστημα έξω».

Στη συνέχεια, η Μαρία Αντωνά εξήγησε: «Το αμάξι πετάχτηκε στη βιτρίνα μπροστά στο μαγαζί και κόντεψε να μπει μέσα από το παράθυρο. Ήταν σοκ. Εγώ είμαι καλά, ταράχτηκα και χτύπησα λίγο στον αυχένα μου. Είναι κάτι που θα το δω μέσα στη μέρα, δεν είναι κάτι σοβαρό. Το αμάξι που με χτύπησε σταμάτησε γιατί χτύπησε και ο οδηγός αρκετά στο αριστερό του φανάρι. Ήρθε η ασφάλεια και η τροχαία».