Τροχός της τύχης: Χάρισε το 1ο αυτοκίνητο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

7 Οκτωβρίου 2020 23:20

Ο «Τροχός της Τύχης» γυρίζει και χαρίζει χρήματα και δώρα για 7η επιτυχημένη χρονιά στο Star!

Η ευχή του Πέτρου Πολυχρονίδη, στην αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν, αυτή τη χρονιά να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο οι νικητές που φεύγουν από το πλατό με το δικό τους ολοκαίνουριο αυτοκίνητο, φαίνεται πως “έπιασε”!

Σήμερα, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Χριστίνα, η οποία κέρδισε ένα ΝΙSSAN JUKE !

Αν και στην αρχή η τύχη δεν ήταν με το μέρος της, η Χριστίνα, ή η “Ελ Περιστέρι”, όπως χαριτωμένα τη φώναζε ο Πέτρος, έφτασε τελικά δίκαια στον τελικό, έχοντας συνολικά στο ταμείο της 2.150€ (στο ποσό περιλαμβάνεται και μία δωροεπιταγή Γαλαξίας).

Πριν γυρίσει τον Τροχό του τελικού, η Χριστίνα δήλωσε «Αν είναι να τα φάμε σε ταξί, καλύτερα να τα φάμε σε βενζίνες» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να της απαντάει: «Μου αρέσει ο τρόπος, που σκέφτεσαι». Ο αριθμός, που έφερε ο Τροχός, ήταν το 14 και επειδή η Χριστίνα είχε πει πως ο τυχερός της αριθμός είναι το 7, ο Πέτρος της είπε πως αφού 7+7 κάνουν 14, έχει διπλή τύχη! Και πόσο δίκιο είχε!

Στον τελικό, η κατηγορία ήταν «Ίδια Κατάληξη». Η Χριστίνα βρήκε τις λέξεις «κοπέλα-ομπρέλα-καραμέλα» και κέρδισε το μεγάλο δώρο της εκπομπής, ένα ολοκαίνουργιο Nissan Juke!

Η 19χρονη Χριστίνα ζει μόνιμα στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από την Κόρινθο. Σπουδάζει τουριστικά στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και παράλληλα με τις σπουδές της δουλεύει ως ταμίας, σε μία ταβέρνα στο Περιστέρι. Αγαπάει πολύ τη ζωγραφική και το σκίτσο και έχει ως χόμπι να λύνει σταυρόλεξα.  Ο “Τροχός της Τύχης” είναι η αγαπημένη της καθημερινή, τηλεοπτική συνήθεια. Σχεδόν κάθε απόγευμα, παρέα με τη μητέρα της, παρακολουθούν το παιχνίδι. Δήλωσε συμμετοχή με σκοπό να το απολαύσει και να περάσει καλά, αλλά και για να κάνει έκπληξη στη μητέρα της. Όταν ανακοίνωσε στην οικογένεια της ότι κέρδισε το αυτοκίνητο κανείς δεν την πίστευε, αφού νόμιζαν ότι τους κάνει πλάκα.

Η Χριστίνα δεν είναι μόνο η 1η παίκτρια, που κέρδισε το αυτοκίνητο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά και η 1η νικήτρια του “Τροχού της Τύχης”, που δεν έχει δίπλωμα αυτοκινήτου! Φυσικά, τώρα που κέρδισε δικό της αυτοκίνητο, ο επόμενος στόχος της είναι να δώσει εξετάσεις οδήγησης!