Τσιμιτσέλης- Γερονικολού: Μυστικός γάμος στον Αστακό! Το γραφικό εκκλησάκι και οι λεπτομέρειες

Συντάκτης: Newsroom

6 Σεπτεμβρίου 2022 16:30

Τσιμιτσέλης- Γερονικολού: Μυστικός γάμος στον Αστακό! Το γραφικό εκκλησάκι και οι λεπτομέρειες

Τα πάντα είναι έτοιμα για το γάμο του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού, καθώς όπως μαρτυρούν πηγές από το πολύ στενό τους περιβάλλον, οι δύο τους το πήραν απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε αποκλειστικά, από τις ίδιες πηγές, το ζευγάρι έχει επιλέξει τόσο το μέρος στο οποίο θέλει να κάνει το γάμο του όσο και το χρόνο στον οποίο θα τελεστεί αυτός. Φυσικά κρατάνε όλες αυτές τις λεπτομέρερειες ως επτασφράγιστο μυστικό, όμως καταφέραμε να μάθουμε ότι το μυστήριο πρόκειται να γίνει σε ένα γραφικό εκκλησάκι στον Αστακό, την υπέροχη πόλη της Αιτολοακαρνανίας που βλέπει στο Ιόνιο.

Καλεσμένοι στο γάμο τους θα είναι μόνο οι πολύ δικοί τους άνθρωποι, που ούτε κι αυτοί δεν γνωρίζουν ακόμη την ημερομηνία του γάμου.

Το ζευγάρι προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή και αποφεύγει να δίνει πληροφορίες για το τι κάνει και που πάει. Εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou)

Διακοπές στο Μπαλί

Μια από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και το ταξίδι που πραγματοποίησαν οι δύο τους πρόσφατα στην Ινδονησία, ένα ταξίδι που σχεδίαζαν εδώ και καιρό. Το ζευγάρι βρέθηκε για αρκετές μέρες στον συγκεκριμένο εξωτικό προορισμό και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους εικόνες και video με όσα έζησε εκεί. Φεύγοντας από το Μπαλί τόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όσο και η Κατερίνα Γερονικολού έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποχαιρέτησε το Μπαλί με μια φωτογραφία αγκαλιά με τη σύντροφό του, αποκαλύπτοντας πως η επόμενη στάση τους είναι στη Σιγκαπούρη.

Με τη σειρά της, η Κατερίνα Γερονικολού προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση, αναφέροντας πως το ταξίδι στην Ινδονησία ήταν όνειρο ζωής για εκείνη.

«Ένα Δώρο στον εαυτό σου. Είναι το ταξίδι που πάντα ήθελες να κάνεις και συνέχεια ανέβαλες για όταν θα είχες παραπάνω χρόνο, παραπάνω χρήματα, για όταν θα μεγαλώσουν τα παιδιά, για όταν οι συνθήκες θα είναι καλύτερες. Χαίρομαι που και φέτος για άλλη μία φορά δεν το ανέβαλα. (Μάλλον πήρα κάποιες “συμβουλές” από το κορίτσι που φέτος υποδύθηκα στην @ertofficial_ )», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.