Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Ταξίδι στη Σόφια

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Δεκεμβρίου 2022 10:14

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού επισκέφτηκαν τη Βουλγαρία κατά την επιστροφή τους από την Ελβετία.

Οι δύο ηθοποιοί Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκαν στην Ελβετία και κατά τον γυρισμό τους στην Ελλάδα έκαναν μία… στάση στη Σόφια, όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Τσιμιτσέλης δημοσίευσε βίντεο από το ταξίδι τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραψε: «Φύγαμε από Ελβετία να μην πάμε και μια Βουλγαρία; Μετά έχει κατηφόρα προς Αθήνα», έγραψε ο ηθοποιός.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis)

Η Γερονικολού, από τη δική της πλευρά, δημοσίευσε φωτογραφία στο Ιnstagram από την εμφάνισή της μπροστά από τον Καθεδρικό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι.

Από εκεί και πέρα, η Γερονικολού μίλησε πρόσφατα για την επαγγελματική και προσωπική της πορεία δίπλα στον Τσιμιτσέλη.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

«Δεν θα ήθελα να παρουσιάσω ξανά μια εκπομπή, ωστόσο αν βρισκόμουν ξανά στην παρουσίαση θα ήθελα να είναι με κάτι που πραγματικά με αφορά. Μια εκπομπή για θέατρο, σινεμά, βιβλία και συνεντεύξεις συναδέλφων», είπε.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου σήμερα είναι να μη χάσω τίποτα απ’ όσα αγαπάω».

Με αφορμή την ερώτηση που δέχεται συχνά από δημοσιογράφους η Γερονικολού παραδέχτηκε: «Η ερώτηση που δεν θα ήθελα να μου κάνουν τόσο συχνά είναι αν παντρευτώ και αν θα κάνω παιδιά.

Θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση αρκετά προσωπική, αλλά και μια ερώτηση στην κοινωνία την οποία ζούμε, πλέον δίνει πίεση και άγχος σε ένα ζευγάρι και κυρίως σε μια γυναίκα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα ζευγάρι δεν κάνει παιδιά ή δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Ειδικά όμως για μια γυναίκα, με αυτή την ερώτηση είναι σαν να της υποδεικνύεις ότι αυτός είναι ο δρόμος που οφείλει να ακολουθήσει για την κοινωνία».