Τσιμτσιλή-Λιάγκας:Πόλεμος για τον γάμο του Κασσελάκη!

Συντάκτης: Newsroom

21 Μαΐου 2024 11:27

Την απάντησή της στον Γιώργο Λιάγκα, θέλησε να δώσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης 21/5, καθώς ο παρουσιαστής διέψευσε το ρεπορτάζ της σχετικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό», την Δευτέρα 20/5 διέψευσε κατηγορηματικά πως ο καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η παρουσιάστρια του Happy Day όμως, επιμένει στη δική της εκδοχή.

«Επειδή ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε ένα ρεπορτάζ που είπα εγώ ο Γιώργος Λιάγκας, θέλω να πω ότι επιμένω στο ρεπορτάζ μου. Δεν είπα ότι έχουν κλείσει συμβόλαιο και ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει αναλάβει τη διασκέδαση. Είπα ότι όλο αυτό θα γίνει φιλικό επίπεδο, και το γνωρίζω από πολύ καλή πηγή, οπότε Γιώργο μου διασταύρωσε και εσύ το δικό σου ρεπορτάζ. Θα είναι ένα καλεσμένος που μεταξύ άλλων, θα αναλάβει και τη διασκέδαση. Το πόσα τραγούδια θα πει δεν το ξέρω. Ο Γιώργος μπορεί να ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είναι σε μια μορφή συνεργασίας, εγώ όμως, δεν μίλησα για συνεργασία. Αν μας καλέσει ο κύριος Κασσελάκης στον γάμο θα δούμε», ξεκαθάρισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day