Μητσοτάκης-Τσίπρας: Πού έκαναν Μεγάλη Παρασκευή και Ανάσταση (φωτογραφίες+βίντεο)

28 Απριλίου 2019 13:30

Στα νησιά ολοταχώς. Στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου παρακολούθησε την  ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου και την λειτουργίας της Ανάστασης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την γυναίκα του, Μαρέβα. Ο Αλέξης Τσίπρας, πάλι, βρέθηκε στην Κρήτη, στο υπέροχο Ροδάκινο, δίπλα στην θάλάσσα με τη σύντροφό του, Περιστέρα Μπαζιάνα. 

Ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα ακολούθησε την  περιφορά του  Επιταφίου σε κλίμα κατάνυξης και κρατώντας κεριά στα χέρια.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στον επιτάφιο στην Τήνο

Στην πλατεία Παντανάσσης  συναντήθηκαν οι Επιτάφιοι όλων των ενοριών της πόλεως Τήνου. Και χθες, παρακολούθησαν την αναστάσιμη λειτουργία. Μάλιστα, έκανε και δηλώσεις, τονίζοντας: “Το φως της Ανάστασης θα δείξει τον δρόμο για μια καλύτερη Ελλάδα”. 

Εδώ αναλυτικά ό,τι είπε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

 

mitsotakispasxa

Ο Αλέξης Τσίπρας πάλι και η Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκαν στην Κρήτη, συγκεκριμένα στο Ροδάκινο, μαζί με τα παιδιά τους. Ανάσταση, λοιπόν, δίπλα στο κύμα του Λιβυκού, στην ηρωική παραλία του Πολύριζου, από εκεί που φυγαδεύτηκε ο Γερμανός στρατηγός Κράιπε για το πρωθυπουργικό ζεύγος. Μάλιστα, η Μπέτυ πήγε στην ιστορική Κνωσσό.  Οι δυο τους μάλιστα αντάλλαξαν το κλασικό αναστάσιμο φιλί, που καταγράφηκε απ’ τον φακό.

Στο βίντεο, δε, που ανέβασε στο Instagram, ο πρωθυπουργός φαίνεται να παρακολουθεί εντυπωσιασμένος και τα βεγγαλικά που εκτοξεύονταν στον αέρα τη στιγμή του «Χριστός Ανέστη».

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στο  βίντεο «χρόνια πολλά σε όλες και όλους με ειρήνη και αγάπη».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία, αγάπη, ευτυχία.