«Τίγρης» Τσίπρας: Οι αστρολόγοι (τον) προειδοποιούν ως την Πρωτομαγιά για τα μελλούμενα (και λόγω αλλαζονίας)

Δημοσιεύθηκε: 23/04/2019 18:00

Πανσέληνος ήταν και πέρασε. Φαίνεται, όμως, πως για κάποιους, το «ροζ φεγγάρι» δεν ήταν θετικό. Μάλιστα, ως γνωστόν, η επιρροή του κρατάει πάνω από 15 μέρες. Όπως εξάλλου κάθε Πανσέληνου. 

Στο διά ταύτα.

«Το σπάνιο αυτό αστρολογικό φαινόμενο προκαλεί αλαζονεία και έπαρση σε εκείνους που διαθέτουν πολιτική, στρατιωτική και οικονομική δύναμη. Το μήνυμα της πανσελήνου είναι ξεκάθαρο, για αυτό και πρέπει να αφουγκραστούμε, καθώς, όπως είπε και ο μεγάλος ιστορικός της αρχαιότητας Θουκυδίδης, ‘Ο λαός σώπαινε και κανείς δεν μιλούσε, γιατί ήταν φοβισμένος και έβλεπε πως οι συνωμότες ήταν πολλοί’», αναφέρουν οι αστρολόγοι.

 Ο Ουρανός στον Ταύρο

Σημαντικές σε όλο αυτό το αστρολογικό σκηνικό είναι και οι επιρροές που δέχεται το πλανητικό σύστημα από τον Ουρανό στον Ταύρο και οδηγούν τους πολιτικούς στον γκρεμό: «Ουσιαστικά μέσα από την αλαζονική συμπεριφορά τους θα χάσουν τελείως τον πολιτικό έλεγχο. Αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο είναι ο Αλέξης Τσίπρας, Ταγίπ Ερντογάν,Εντι Ράμα, Εμμανουέλ Μακρόν. Επίσης μεγάλα θα είναι τα θέματα που θα προκληθούν από τις αναταραχές και το μεγάλο κύμα μετανάστευσης εξαιτίας του νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή».

«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας είναι Τίγρης στο κινέζικο ωροσκόπιο και χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να δείξει προσοχή καθώς κινδυνεύει να οδηγήσει τη χώρα και τους πολίτες σε επικίνδυνες ατραπούς (δρόμοι, μονοπάτια) που θα αλλάξουν δραματικά όλη την πορεία.Επιβάλλεται να προσέξει την πανσέληνο αυτή που στέλνει μηνύματα ανατροπής και δημιουργεί τις λεγόμενες στηλιτικές εκλογές, μέσα από το τετράγωνο Κρόνος-Πλούτωνας, το οποίο είναι ενεργοποιημένο.

Εκπλήξεις στις δημοτικές εκλογές με το 70% των δήμων να πηγαίνει σε δεύτερο γύρο, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, ενώ θα προκύψουν πολιτικές συμμαχίες που δεν περιμέναμε. Η πανσέληνος φέρνει περιορισμό της ελευθερίας, εξέγερση, προβλήματα με τους μετανάστες και θέματα σε συγκοινωνίες και επικοινωνία. Επίσης, με τον Άρη στους Διδύμους, αυξάνονται τα ατυχήματα στη θάλασσα, τα σκάνδαλα, η εγκληματικότητα, η απάτη και το ψέμα. Θέματα στο Αιγαίο και στη Θράκη».

 

Χρηματιστήριο και ακραίες πολιτικές πεποιθήσεις

Η πανσέληνος αναμένεται να φέρει αναταραχές στα χρηματιστήρια όλου το κόσμου ενώ θα κλονίσει την αξιοπιστία του ευρώ ως ενιαίου νομίσματος. Σκοτώνει τα παλιά πολιτικά συστήματα και φέρνει την συμπαντική νομοτέλεια στη γη κυρίως σε Ελλάδα και Ευρώπη μέσα από τις συμπαντικές οντότητες, την αλαζονική «ύβριν» την απρόσεκτη «άτη», τη θεία δίκη της νέμεσις και την καταστροφική «τίσι».

Η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη αλλά και οι συμμαχίες που θα σχηματιστούν θα αλλάξουν την Ιστορία.Ο αυξημένος θρησκευτικός εξτρεμισμός στη Μέση Ανατολή και σε διάφορες χώρες του κόσμου θα οδηγήσει σε ταραχές και πολέμους, που θα αναγκάσουν πολλούς ανθρώπους να εγκαταλείψουν τη χώρα τους και να προσπαθήσουν να βρουν καταφύγιο στην Ευρώπη. Οι χώρες που σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο θα υποστούν τις μεγαλύτερες ζημιές είναι η Ουγγαρία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Τσεχία και η Μεγάλη Βρετανία.

 ΤΙP

Αν όλα αυτά ακούγονται υπερβολικά, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το ως την Πρωτομαγιά για να τα δούμε μπροστά στα μάτια μας. Πάντως, κύριε Τσίπρα, Τίγρη, έχετε παραπάνω τον νου σας στο τι λέτε και πράττετε – για την Ελλάδα καταρχάς, για εσάς τον ίδιο, στην ουσία, ποσώς μας αφορά.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT