«Τυφώνας Μέγκαν» σαρώνει το Παλάτι!

19 Νοεμβρίου 2018 16:52

Νέα ήθη και έθιμα έχει φέρει στο Παλάτι η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία έχει ταράξει τα νερά στο Μπάκιγχαμ, μη διστάζοντας να έρθει σε κόντρα ακόμη και με την ίδια τη Βασίλισσα Ελισάβετ!

Η Μέγκαν έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα αφροαμερικανικής καταγωγής που παντρεύτηκε μέλος της Βασιλικής Οικογένειας και η πρώτη που είχε ήδη διαζύγιο.   Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», η νέα δούκισσα, έχει επίσης βάλει τη σφραγίδα της σε πολλά ακόμη πράγματα που άλλοτε ο κόσμος δεν βλέπει και άλλοτε υποθέτει πως συμβαίνουν.

Στην πραγματικότητα, ο «τυφώνας Μέγκαν» – έτσι την χαρακτηρίζει το δημοσίευμα- παραβιάζει τα βιβλία των κανόνων για τα πάντα, από τη μόδα έως τις φιλίες, τη διπλωματία και όλα όσα μέχρι τώρα ήταν μάλλον αδιανόητα για μια σύζυγο πρίγκιπα.  «Η βασίλισσα λέγεται ότι εξέφρασε αρχικά την έκπληξή της για το γεγονός πως η Μέγκαν, διαζευγμένη, φορούσε  λευκό φόρεμα», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, που επικαλείται πληροφορίες από το Παλάτι.

Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν πως στη Μαρκλ έχουν δοθεί οδηγίες ότι πρέπει να αρχίσει να ντύνεται λιγότερο σαν αστέρι του Χόλιγουντ και περισσότερο σαν μέλος της βασιλικής οικογένειας.   Μέχρι τώρα είχαν γραφτεί αρκετά για τις ενδυματολογικές της επιλογές και ότι αυτό το επαναστατικό πνεύμα της έχει οδηγήσει σε αντιδράσεις από βασίλισσα, η οποία θέλει να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες.

Το καπέλο

Οι πηγές το επιβεβαιώνουν και αναφέρουν πως η φούστα πάνω από το γόνατο ήταν ένα από αυτά τα περιστατικά.  Περιγράφουν επίσης μια στιγμή έντασης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους τον Ιούνιο. Η Μέγκαν αρνήθηκε να φορέσει ένα καπέλο όταν οι βοηθοί της Ελισάβετ την ενημέρωσαν ότι η Βασίλισσα θα φορούσε επίσης και έπρεπε να ακολουθήσει το παράδειγμά της.   Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η Μαρκλ στέλνει έξι έως επτά μηνύματα την ημέρα στους βοηθούς της, τους οποίους… βομβαρδίζει με ιδέες και αιτήματα.

Το προσωπικό του παλατιού δεν έχει βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο, αναφέρει το δημοσίευμα. Μερικοί από τους βοηθούς της καλούνται να συμπεριφερθούν με τρόπους που μπορεί να φαίνονται ανορθόδοξοι: η ιδιωτική γραμματέας της κλήθηκε πρόσφατα να διώξει έναν φωτογράφο κατά το ταξίδι της Μέγκαν στην Αυστραλία.

Τέλος, το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει πως η Μέγκαν όχι μόνο δεν αφήνει το Χόλιγουντ έξω από το Παλάτι αλλά πως έχει βρει τον τρόπο να επιβάλλει τους διάσημους φίλους της. Αυτό φάνηκε στο γάμο όπως και σε πολλά ακόμη περιστατικά καθώς το ζεύγος αναφέρεται πως κάνει στενή παρέα με το ζεύγος Κλούνεϊ – Αλαμουντίν και πως η Σερένα Γουίλαμς είναι μια φίλης της Μαρκλ που έχε έντονη παρουσία στη σχέση τους.