Τυρμπάν τον χειμώνα; «Στοιχειώδες, αγαπητέ Γουότσον», που θα ‘λεγε και ο Σέρλοκ (Χολμς)

9 Δεκεμβρίου 2018 18:04

Όσο παράτολμο ή εκκεντρικό κι αν σου φαίνεται, πολλές -όχι μόνο η Nadine Anzawi, που δυστυχώς, έμεινε ελάχιστα στο «My Style Rocks»- φοράμε τυρμπάν στην καθημερινότητά μας. Και τον χειμώνα. Ίσως το έχεις συνδυάσει στο μυαλό σου με τις υψηλές θερμοκρασίες, με τους φοίνικες, με ο,τιδήποτε παραπέμπει σε Αφρική. Μην ξεχνάς, όμως και καταρχάς ότι τυρμπάν από τυρμπάν διαφέρει. Άλλα τα ευρωπαϊκά, με τα γκλίτερ και τις πούλιες τους, άλλα τα έθνικ.

Μια χαρά και τα μεν και τα δε -για εμάς τουλάχιστον- κι αν βαριέσαι να φτιάχνεις μαλλί, αν βαριέσαι ν’ ασχοληθείς παραπάνω από πέντε λεπτά με τρίχες, άκουσέ μας. Σου έχουμε τις λύσεις στα πόδια σου.

Δες τις ακόλουθες προτάσεις μας και κάνε τη διαφορά με το hip & chic και τόσο μα τόσο fun τυρμπάν σου. Σημασία έχει να ξέρεις πώς να το σετάρεις. Αν δεν είσαι σίγουρη, λοιπόν, αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία, τα παρακάτω «κοκτέιλ» είναι σίγουρο: θα σου τη λύσουν.

TIP Το δικό μου -βλέπε φωτ. κάτω- το συνδύασα με μαύρο ζιβάγκο και τζιν γιατί ήθελα να παρουσιάσω την πλέον «ελλειπτική» μορφή του, την πιο safe, που είναι βέβαιο πως μπορείτε να υιοθετήσετε όλες. Για τα επόμενα, ο διάλογος… δεκτός!

EXTRA TIP Τα τυρμπάν που είναι φτιαγμένα από μοχέρ σαφώς θα σε ζεστάνουν περισσότερο απ’ όλα. Αποτελούν, δε, την επιτομή του στυλ.

Ντονατέλλα Αδάμου 

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Mania Papa, χαμογελάει, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Des Petits Hauts | Mohair Turban Hat

SerialKlother: TURBAN GAMES!. Konstantina! Fashion Blogger from Athens.

Colección otoño-invierno Christine.Turbante Style 1131-395 #turbante #invierno www.monjes.net

FALL WINTER 2014 - Turban by DONIA ALLEGUE - www.doniaallegue.com Photo : Pierre Dal Corso Photography Model : Dasha Sergeeva - Oui Management

Aproveite as Promoções Outono-Inverno. Saiba mais em www.oncosaude.pt #oncosaude #lenços #turbantes #christineportugal #christineheadwear #oncologia #acessórios #malhas #moda #outono #inverno #oncosaúde #styling #fashionadvisor #christine #consultoriadeimagem #promoções

Turbans are the latest fashion trends, even brides are wearing them at their weddings.