Τζάστιν Μπίμπερ: Ανησυχία για την κατάστασή του καθώς ακύρωσε πλήθος συναυλιών

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Μαρτίου 2023 08:21

Ακυρώθηκαν οι περισσότερες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας του Τζάστιν Μπίμπερ «Justice World Tour», γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές του και όχι μόνο.

Ο Καναδός τραγουδιστής της ποπ Τζάστιν Μπίμπερ δεν έχει ακόμη σχολιάσει τη σχετική είδηση.

Εντούτοις, στους επίσημους ιστότοπους έκδοσης εισιτηρίων έχει γίνει πλέον ενημέρωση των σελίδων ότι οι συναυλίες έχουν ακυρωθεί.

Όλες οι ημερομηνίες των συναυλιών που είχαν δημοσιευθεί στον επίσημο ιστότοπο του Μπίμπερ έχουν επίσης αφαιρεθεί.

Αυτό σημαίνει πως οι εμφανίσεις του δημοφιλούς ερμηνευτή στην Αριζόνα, την Ιρλανδία, το Μάντσεστερ, την Ουάσιγκτον, την Αυστραλία και την Πολωνία έχουν ακυρωθεί.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την εταιρεία εισιτηρίων θεαμάτων «AXS» στάλθηκε e-mail στους κατόχους εισιτηρίων που τους ειδοποιεί ότι η συναυλία στο O2 Arena, στο Λονδίνο είχε επίσης ακυρωθεί με τις επιστροφές χρημάτων να κατατίθενται αυτόματα στους λογαριασμούς των αγοραστών τις επόμενες ημέρες.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε απογοήτευση αλλά και οργή στους φαν του Μπίμπερ. Πριν από μόλις λίγες ημέρες διασκέδαζε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, όπως επισημαίνουν στα social media, οι θαυμαστές του, οι οποίοι δεν κρύβουν την πικρία τους.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Μπίμπερ ανακοίνωσε σε ανάρτησή του στο Instagram, ότι ακυρώνει το υπόλοιπο της περιοδείας του που άρχισε τον Φεβρουάριο του 2022 «για να ξεκουραστεί και να αισθανθεί καλύτερα».

«Αφού ξεκουράστηκα και συμβουλεύτηκα τους γιατρούς, την οικογένειά μου και την ομάδα μου, πήγα στην Ευρώπη σε μια προσπάθεια να συνεχίσω την περιοδεία. Έδωσα έξι συναυλίες, αλλά είχε πραγματικό κόστος για μένα» έγραψε τότε ο τραγουδιστής.

«Λοιπόν, θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες προς το παρόν. Θα είμαι εντάξει».

Η παγκόσμια περιοδεία του Μπίμπερ περιλάμβανε 70 συναυλίες και το κοινό του ανυπομονούσε να τον απολαύσει.

Στις αρχές του 2022, ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να δώσει συναυλίες, επειδή πάσχει από το σύνδρομο Ράμσεϊ Χαντ, που προκάλεσε παράλυση στη δεξιά πλευρά του προσώπου του.