Τζεφ Μπέζος: ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη και το δείπνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αντίπαρο! Παρών και ο Τομ Χανκς

6 Ιουλίου 2021 08:00

Τζεφ Μπέζος: ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη και το δείπνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αντίπαρο! Παρών και ο Τομ Χανκς

Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ο Τζεφ Μπέζος, κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα. Όπως σας αποκάλυψε το iciao, ο Mr Amazon κάνει τουρ στα νησιά των Κυκλάδων. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να δειπνήσει με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τόπος συνάντησης του Τζεφ Μπέζος και του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν η Αντίπαρος. Μαζί στην παρέα ήταν και ο μεγαλοπαραγωγός του Χόλιγουντ, Μπάρι Ντίλερ, ο οποίος μεσολάβησε για τον δείπνο.

Εκείνος έκανε την πρόταση στον πρωθυπουργό που βρισκόταν στην Τήνο με τη σύζυγό του Μαρέβα κι εκείνος την αποδέχθηκε.

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας της τεχνολογίας και του λιανικού εμπορίου, ιδρυτής της εταιρείας-κολοσσού Amazon, περνά στιγμές χαλάρωσης στις Κυκλάδες. Μαζί είναι και η σύντροφός του αλλά και ο δημοσιογράφος του CNN, ο Άντερσον Κούπερ.

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Κλείνουν 33 χρόνια παντρεμένοι

Το βράδυ της Κυριακής έγινε το δείπνο στην Αντίπαρο. Ο Τζεφ Μπέζος, ο Μπάρι Ντίλερ και η σύζυγό του Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ αλλά και ο Άντερσον Κούπερ έδωσαν το παρών. Όπως επίσης ο ηθοποιός Τομ Χανκς και την Ελληνοαμερικανή σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον. Οι οποίοι κάθε χρόνο κάνουν διακοπές, στην Ελλάδα. Ο πρωθυπουργός έφτασε στην Αντίπαρο μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κουβέντα επικεντρώθηκε στα ελληνικά νησιά και τον τουρισμό. Μίλησαν και γα τις νέες τεχνολογίες αλλά και για τις ταινίες που γίνονται αλλά και θα γίνουν στην Ελλάδα.