Τζεφ Μπρίτζες: Αποκάλυψε ότι ο όγκος του έχει συρρικνωθεί

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Μαΐου 2023 11:37

Ο Τζεφ Μπρίτζες σε συνέντευξή του στο AARP μίλησε για την κατάσταση της υγείας του σχεδόν τρία χρόνια από τότε που διαγνώστηκε με λέμφωμα non-Hodgkin.

Αποκάλυψε ότι η θεραπεία είχε θετικά αποτελέσματα και ότι ο όγκος έχει συρρικνωθεί σημαντικά, στο «μέγεθος της μπίλιας» όπως είπε.

«Γύριζα σκηνές δράσης για το πρώτο επεισόδιο του ‘The Old Man’, χωρίς να ξέρω ότι είχα έναν όγκο 30 Χ 23 εκατοστά στο σώμα μου», είπε ο βραβευμένος Αμερικανός ηθοποιός, Τζεφ Μπρίτζες.

Παραδέχθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε καθώς προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό σε μία περίοδο που το εμβόλιο δεν ήταν ακόμη διαθέσιμο.

Αποκάλεσε τη σύζυγό του Σούζαν ως τον «απόλυτο πρωταθλητή» καθώς «πάλεψε για να με κρατήσει μακριά από τον αναπνευστήρα».

Ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε για σχεδόν πέντε μήνες και υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία.

Όπως είπε, κάθε μέρα «έβαζε μικρούς στόχους. «Για λίγο καιρό, το ρεκόρ μου ήταν 45 δευτερόλεπτα πριν καταρρεύσω. Και μετά έλεγαν: ‘Κοίτα, στέκεσαι όρθιος για ένα λεπτό! Τώρα μπορείς να περπατήσεις 1,5 μέτρο;’».

Σήμερα ο Μπρίτζες δηλώνει ότι αισθάνεται καλύτερα και έχει αρχίσει τα γυρίσματα του 2ου κύκλου της σειράς «The Old Man».

«Το να επιστρέφεις σε αυτό που σε αναζωογονεί, είναι υπέροχο συναίσθημα. Αισθάνομαι ότι οι καιροί απαιτούν από εμάς να είμαστε όσο πιο δημιουργικοί γίνεται. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε κάτι όμορφο, όπως κάνουμε στις ταινίες», είπε.

Μιλώντας στο «People» πέρυσι για τη μάχη του με τον καρκίνο, ο Μπρίτζες είπε ότι ψηλάφισε τον όγκο για πρώτη φορά όταν έκανε γυμναστική.

«Ήταν ένας όγκος 30×23 εκατοστά στο σώμα μου. Σαν ένα παιδί μέσα στο σώμα μου», αποκάλυψε ο ίδιος.

Η σύζυγός του του πρότεινε να κάνει εξετάσεις, όπως ανέφερε αλλά ο ηθοποιός δίστασε να πάει στον γιατρό επειδή δεν πονούσε.

«Έκανα πεζοπορία και αισθανόμουν υπέροχα. Ωστόσο, είχα νυχτερινές εφιδρώσεις αλλά και πάλι δεν έδωσα σημασία γιατί πίστευα ότι είναι απλά οι ζέστες του καλοκαιριού. Αποδείχθηκε ότι αυτά είναι συμπτώματα λεμφώματος. Ο καρκίνος δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με τον κορωνοϊό».