Τζέιμς Φράνκο: Μαζί με τη σύντροφό του διασκέδασαν στο Αργυρό

Συντάκτης: Newsroom

23 Δεκεμβρίου 2022 12:30

Τζέιμς Φράνκο: Μαζί με τη σύντροφό του διασκέδασαν στο Αργυρό

O Τζέιμς Φράνκο είναι λάτρης της χώρας μας. Ο Τζέιμς Φράνκο ουκ΄ ολίγες  φορές έχει επισκεφτεί την χώρα μας και ειδικά τα καλοκαίρια στα μαγικά νησιά της Ελλάδας.

Ο ηθοποιός, αυτή τη φορά επισκέφτηκε μαζί με την σύντροφό του του Ιζαμπέλ Πάκζαντ, το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς, προκειμένου να διασκεδάσουν.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερά στιγμιότυπα στο νυχτερινό κέντρο βλέποντας πόσο ερωτευμένοι είναι.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

Τζέιμς Φράνκο: Πήγε το κορίτσι του στην Αθήνα για ψώνια και την άφησε να αγοράσει ότι θέλει

Ο διάσημος ηθοποιός, Τζέιμς Φράνκο ο οποίος έχει λατρεία για τη χώρα μας και με κάθε ευκαιρία την επισκέπτεται, τις προηγούμενες μέρες ήταν εδώ και τον είδαμε σε φωτογραφίες να διασκεδάζει σε διάφορα νυχτερινά κέντρα της πόλης. Μάλιστα, σε κάποια έξοδό του είχε συναντήσει και την Άννα Βίσση και είχαν διασκεδάσει μαζί.

Πάντα κοντά του το κορίτσι του, η 26χρονη Isabel με την οποία είναι μαζί από το 2017, όταν εκείνη ήταν μόλις 21 ετών. Παρά τη διαφορά ηλικίας που έχουν, μιας και ο Τζέιμς Φράνκο είναι 44 χρόνων, το ζευγάρι δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένο, παρά τα χρόνια που είναι μαζί.

Εκτός λοιπόν από τις βραδινές τους εξόδους, ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές τους στο κέντρο της Αθήνας να επιδίδεται σε ανελέητο shopping therapy. Κυρίως εκείνη η οποία μάλιστα οδηγήθηκε από τον διάσημο ηθοποιό σε κεντρικό κατάστημα μεγάλου οίκου μόδας για να ψωνίσει. Δηλαδή έκανε πραγματικότητα τον κρυφό πόθο που έχουν όλες οι γυναίκες.