Τζέιμς Καφετζής: θρηνεί την απώλεια του σκύλου του και κατηγορεί δημόσια την κτηνίατρο

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουνίου 2022 13:15

Τζέιμς Καφετζής: θρηνεί την απώλεια του σκύλου του και κατηγορεί δημόσια την κτηνίατρο

Ο Τζέιμς Καφετζής έκανε γνωστό πως ο αγαπημένος του σκύλος, Φρανκ, έχασε τη ζωή του όταν η κτηνίατρος που τον πήγε για μια ενόχληση στο αυτί του, του χορήγησε λάθος δοσολογία ηρεμιστικού

Ο Τζέιμς Καφετζής «έχασε» τον αγαπημένο του σκύλο pug κι όχι από κάποια ασθένεια. Αλλά από λάθος χορήγηση αναισθησίας. Ο ίδιος κατηγορεί την κτηνίατρο για το γεγονός. Στα stories που δημοσίευσε στο Instagram την κατονομάζει, παρά το γεγονός πως τον έχει απειλήσει με μήνυση γι’αυτό. Και διευκρινίζει ότι δεν του δόθηκε καμία δήλωσε για να υπογράψει σχετικά με την αναισθησία όπως υποχρεούται η γιατρός να κάνει.

 

Ο επχειρηματίας από τη Ρόδο αποκάλυψε ότι ο σκύλος του πέθανε από τα χέρια της κτηνίατρου, η οποία έδωσε λάθος δόση ηρεμιστικού. Ο 25χρονος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο τετράποδος φίλος του έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή…

«Ευχαριστώ πολύ την “γιατρό” που έδωσε λάθος δοσολογία ηρεμιστικού στον Φρανκ μου και τον σκότωσε, ενώ πήγε για μια ενόχληση στο αυτί» έγραψε στο story του. Και με μια σειρά από φωτογραφίες αποχαιρέτισε τον μικρόσωμο φίλο του.

«Μήνυση λέει αν δεν κατεβάσω το story. Επειδή με ρωτάτε κτηνίατροι αν υπέγραψα. Όχι δεν μου έδωσε το χαρτί που οφείλει να μας δώσει να υπογράψουμε πριν προχωρήσει σε νάρκωση ο Φρανκ μου. Παγκ που έχουν τόσα αναπνευστικά. Επειδή είχε ενόχληση στο αυτί» έγραψε στη συνέχεια ο Καφετζής.