Τζέισον Ροδίτης: «Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να χορέψουν, αλλά παίζει ρόλο ο λόγος που θέλεις να χορέψεις»

Δημοσιεύθηκε: 24 Νοεμβρίου 2021 08:00
Τζέισον Ροδίτης: «Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να χορέψουν, αλλά παίζει ρόλο ο λόγος που θέλεις να χορέψεις»

Ο βραβευμένος χορευτής και κριτής του τηλεοπτικού σόου «Dancing with the Stars» ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλυ στο The 2Night Show.

Τζέισον Ροδίτης: «Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να χορέψουν, αλλά παίζει ρόλο ο λόγος που θέλεις να χορέψεις».

Μοιράστηκε την άκρως ενδιαφέρουσα πορεία της ζωής του, από την Αυστραλία μέχρι την Ελλάδα. Μίλησε για τα δύσκολα χρόνια της ξενιτιάς και το bullying που δεχόταν λόγω καταγωγής. Για το Λονδίνο που του χάρισε διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Επίσης, μιλάει με θαυμασμό για τη γυναίκα και τα παιδιά τους και εξηγεί τον λόγο που δεν βελτιώνει τα ελληνικά του, μετά από 20 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα.

«Είχα πάρει μια απόφαση να μείνω πίσω από τις κάμερες, να ασχολούμαι με τον χωρό επαγγελματικά για άλλους που θέλουν να κάνουν καριέρα και τελικά ήρθε η ευκαιρία και είμαι πάλι μπροστά στον φακό».

Ποια ήταν η στάση του πατέρα του στο όνειρό του να γίνει χορευτής;

«Γέννηθηκα στην Αυστραλία και έμεινα περίπου μέχρι τα 17. Έγινα πρωταθλήτης στο Latin και στο Ballroom και οι προπονητές μου μου πρότειναν να πάω στην Αγγλία γιατί δεν είχα κάτι άλλο να κερδίσω εκεί».

Advertisement

«Ο πατέρας μου, κλασσικός Έλληνας ήθελε να πάω να γίνω γιατρός… Για την εποχή που ζούσα εγώ ο πατέρας μου ήταν άψογος. Δεν με σταμάτησε από τον χορό, αλλά μου είπε ότι αν πραγματικά το θέλω να το κάνω μόνος μου και δεν θα με βοηθήσει. Όντως έκανα τρεις δουλειές για να βγάλω το εισιτήριο και να πάω. Ήταν ένα στοίχημα ότι δεν θα τα καταφέρω και θα γυρίσω πίσω. Αλλά δεν γύρισα ποτέ»

Οι γονείς του τον βοήθησαν πολύ για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα

«Οι γονείς μου διοργάνωναν βραδιές χορού για να μπορέσω να μαζέψω χρήματα και να πάω στην Αγγλία. Στο Λονδίνο έφτασα με την παρτενέρ μου και δεν ήξερα τίποτα. Είχαν στείλει γράμματα οι προπονητές και ψάχναμε να βρούμε πώς θα πάμε στη σχολή. Εκεί βρήκαμε τον δάσκαλο λες και ήταν “ο Θεός” του χορού», εξιστόρησε και πρόσθεσε:

«Με την παρτενέρ μου, την Τόνια Κόσοβιτς πήγαμε σε παγκόσμιους διαγωνισμούς και εκπροσωπούσαμε την Ελλάδα».

«Όταν πήγα στην Αγγλία έκανα να δω τους γονείς μου έξι χρόνια. Είναι το μόνο πράγμα που έχω τύψεις και θα τις έχω μέχρι το τέλος. Τώρα που έχω παιδιά καταλαβαίνω πόσο κόστισε στον πατέρα μου να με βλέπει να φεύγω, αλλά με άφησε. Όταν ήρθαν στην Αγγλία κατάλαβα πόσο πολύ τους αγαπάω. Όταν ήμουν μικρός έκανα πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και το surfing, δεν είχα καμία σχέση με τον χορό».

Πιστεύει πως: «Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να χορέψουν, αλλά παίζει ρόλο ο λόγος που θέλεις να χορέψεις»

Advertisement