Τζένη Καζάκου: η κούκλα εγγονή της Καρέζη στη σειρά του Μανουσάκη στην ΕΡΤ!

Δημοσιεύθηκε: 9 Απριλίου 2021 08:50
Τζένη Καζάκου: η κούκλα εγγονή της Καρέζη στη σειρά του Μανουσάκη στην ΕΡΤ!

Η πανέμορφη Τζένη Καζάκου, εγγονή της αξέχαστης Τζένης Καρέζη, κάνει ντεμπούτο στην τηλεόραση. Και μάλιστα σε ρόλο πρωταγωνιστικό στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Βαρδιάνος στα σπόρκα».

Τζένη Καζάκου: η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, επελέγη από τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη. Θα παίξει στον πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ολοκαίνουρια αυτή σειρά της ΕΡΤ 1. Η οποία βασίζεται στο γνωστό διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Όσοι γνωρίζουν τη Τζένη Καζάκου λένε ότι έχει πολλά στοιχεία της γιαγιάς της. Η ίδια όταν ρωτήθηκε σχετικά στο παρελθόν για τη γιαγιά της Τζένη Καρέζη είχε πει: «Θα ήθελα πάρα πολύ να την έχω γνωρίσει, αλλά δυστυχώς έφυγε νωρίς… Έχω ακούσει, όµως, τόσα πολλά από τον µπαµπά µου, τον Κωνσταντίνο, τον παππού µου, τον Κώστα, και από άλλους συγγενείς µας. Που νιώθω πολύ κοντά της. Θαυµάζω όσα πέτυχε στη δουλειά της αλλά και στη ζωή της. Γιατί από όλους µαθαίνω πόσο ξεχωριστό και ζηλευτό πλάσµα ήταν πάνω αλλά και κάτω από τη σκηνή. Μου αρέσει να ακούω να µου µιλάνε για εκείνη. Να µου λένε ιστορίες που την αφορούν, να µου περιγράφουν πόσο ιδιαίτερη µα και ευαίσθητη ήταν πάντοτε. (…) θα ήθελα να την έχω δει στο σανίδι, που τόσο αγαπούσε, όπως λένε όλοι. Μα βλέπω µόνο ταινίες της…».

Να θυμίσουμε ότι στη σειρά «Βαρδιάνος στα σπόρκα» έχουν κλείσει ήδη και οι Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Κουρτίδης, Τάκης Βαμβακίδης και Πέτρος Ξεκούκης.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT