Τζένη Καζάκου: μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη στην ΕΡΤ

Δημοσιεύθηκε: 8 Ιουνίου 2021 16:15
Τζένη Καζάκου: μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη στην ΕΡΤ

Τα γυρίσματα στο Λαύριο ξεκίνησαν για λογαριασμό της ΕΡΤ  με τον Μανούσο Μανουσάκη, να μεταφέρει στη μικρή οθόνη τρία διηγήματα μεγάλων Ελλήνων λογοτεχνών. Πρόκειται για  τρεις  μίνι σειρές. Οι πρωταγωνίστριες Ρένια Λουϊζίδου και Τζένη Καζάκου μίλησαν για τους ρόλους τους.

Τζένη Καζάκου: μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη στην ΕΡΤ.

Το «φλΕΡΤ» εξασφάλισε πλάνα και δηλώσεις κάποιων από τους πρωταγωνιστές, ανάμεσά τους η Ρένια Λουιζίδου θα κάνει τη Σκεύω. Η Ρένια Λουϊζίδου μίλησε για τον ρόλο της Σκεύως που είναι χήρα με δυο παιδιά που τα μεγάλωσε μόνη της.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και η Τζένη Καζάκου, εγγονή της Τζένης Καρέζη, που κάνει τη Ρηνιώ αλλά και τα πρώτα της βήματα στη μικρή οθόνη. «Η Ρηνιώ είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων. Ερωτεύεται τον Σταύρο που αρρωσταίνει και οι γονείς της θέλουν να την παντρέψουν με άλλον». Είπε στην κάμερα της εκπομπής.

Η νεαρή ηθοποιός -που μοιάζει έντονα στη μητέρα της, Τάνια Τρύπη- μίλησε για τον ρόλο της μαζί με τον Μανούσο Μανουσάκη (ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Τάνια Τρύπη πρόσφατα στο «Κόκκινο ποτάμι») και περιέγραψε τον ρόλο της, αυτόν μιας νεαρής κοπέλας που αγαπάει έναν συνομήλικό της αλλά ο πατέρας της θέλει να την παντρέψει με άλλον.