Τζένη Μπαλατσινού: ένας φύλακας άγγελος για εκείνη και το μωρό! Ο Κικίλιας την έπεισε να δεχθεί bodyguard

28 Μαρτίου 2021 09:00

Ο υπουργός ήταν κάθετος και δεν άκουγε καμία κουβέντα από την Τζένη. Για ις ώρες που δεν μπορεί να βρίσκεται με τη γυναίκα του και εκείνη θέλει να κάνει μια βόλτα τον Κικίλια Jr. Ή να πάει για κάποιες δουλειές με το μωρό τους.

Ένας άνθρωπος θα βρίσκεται στο πλάι της διακριτικά για να την βοηθά και να την προστατεύει. Όλα αυτά πάντα όταν ο Βασίλης Κικίλιας δεν θα μπορεί να βρίσκεται δίπλα τους για να τους προστατεύσει ο ίδιος.

Και μετά τις πολλές συζητήσεις η Μπαλατσινού έκανε πίσω και έκανε το χατίρι στον Υπουργό υγείας. Έτσι ώστε να μπορεί και εκείνος να είναι ήσυχος.

Δεν είναι λίγα αυτά που περνάνε από το κεφάλι του εδώ και ένα χρόνο. Καθώς το Υπουργείο του, έτυχε λόγω των συγκυριών να είναι το πιο “δύσκολο” όλης της κυβέρνησης.

Αλλά, όπως αναφέρουν στα πηγαδάκια της βουλής τα έχει καταφέρει μια χαρά!

Βόλτα στο πάρκο

Η πρώτη βόλτα μάλιστα έγινε πριν μερικές ημέρες όταν η Τζένη βρέθηκε στο πάρκο, για μια βόλτα με το μωρό.

Ο νέος φύλακας – άγγελός της την προσέχει και την ακολουθεί διακριτικά σε κάθε της βήμα.

Εξάλλου αυτό θα συμβαίνει μόνο όταν δεν βρίσκεται παρέα με τον σύζυγό της.

Μάλιστα υπήρχε η σκέψη και η πρόταση να βοηθά και στην οδήγηση αλλά η Τζένη αρνήθηκε ευγενικά. Ο Βασίλης Κικίλιας θέλει να παρέχει στην Τζένη, στο γιό τους αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά της την ασφάλεια που επιθυμούν.

Οι έξοδοι του Κικίλία Jr

Η Τζένη Μπαλατσινού, τον τελευταίο καιρό εκμεταλεύεται τον καλό καιρό και βγαίνει βόλτες στον Εθνικό Κήπο με τον γιο της στο καρότσι.

Η παρουσιάστρια που ζει ξανά την χαρά της μητρότητας, καθώς έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της ανήμερα των Χριστουγέννων, βγάζει σχεδόν καθημερινά τον Κικίλια junior βόλτα.

Εξάλλου, όπως εξομολογήθηκε πριν από λίγες μέρες ο μικρός είναι αρκετά ζωηρός. Και η βόλτα με το καρότσι είναι μια καλή ευκαιρία για να χαλαρώσουν μαμά και γιος.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα σκίτσο και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι ο νεογέννητος γιος της, που θα πάρει το όνομα Παναγιώτης – Αντώνιος, δεν κοιμάται καθόλου εύκολα, όπως συμβαίνει άλλωστε με τα περισσότερα παιδιά σε αυτή την ηλικία.

Πηγή: εφημερίδα Spirto