Τζένη Μπαλατσινού: Φροντίζει το καταπράσινο μποστάνι του κήπου της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Αυγούστου 2022 17:37

Η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε φωτογραφίες από το μποστάνι του κήπου της, το οποίο φροντίζει με ιδιαίτερη προσοχή.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας Τζένη Μπαλατσινού έχει δημιουργήσει έναν υπέροχο κήπο, τον οποίο καλλιεργεί με λαχανικά και superfoods, αφού -ως γνωστόν- προσέχει πολύ τη διατροφή της.

Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται ότι διατηρεί αρκετά προσεγμένο μποστάνι.

Επίσης, αυτή την περίοδο έχει φυτέψει αγγουράκια.

Στην Πάτμο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μπαλατσινού και απολαμβάνει τις διακοπές της.

Από εκεί και πέρα, μίλησε πρόσφατα στις τηλεοπτικές κάμερες, με αφορμή την παρουσίαση της πρώτης της συλλογής παιδικών ρούχων.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον γιο της, τη μητρότητα και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση. «Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο. Όταν έχεις γίνει μια φορά μαμά, όλα έρχονται αυτόματα ξανά στο μυαλό.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια αυτό που νιώθω.

Αυτό που νιώθω είναι ότι χάρη στο μικρό έχω κερδίσει χρόνια. Νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή. Ο μικρός είναι η μασκότ της οικογένειας και τώρα που έχουν έρθει και οι αδελφές του, φουλ χαϊδεμένος».

Όσον αφορά την τηλεόραση, είπε: «Εμένα θέλουν στην τηλεόραση; Υπάρχει τόσο κόσμος εκεί έξω που τον θέλουν. Εγώ είμαι πολύ πίσω. Όχι, αυτή τη στιγμή είναι κάτι που δε σκέφτομαι καθόλου».