Τζένη Μπαλατσινού: η άγνωστη μάχη μάνας – γιου στην ΜΕΘ

14 Ιανουαρίου 2021 08:30

Μετά από 18 ολόκληρες μέρες, η Τζένη Μπαλατσινού πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό μαιευτήριο «Ιασώ» και πραγματικά προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση όταν άφησε να εννοηθεί ότι όλες αυτές τις μέρες δόθηκε μια άγνωστη σε μας μάχη στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας Νεογνών.

Δίχως να κρύψει τα δάκρυά της, η Τζένη ευχαρίστησε κλαίγοντας το νοσηλευτικό προσωπικό και τις κοπέλες της συγκεκριμένης ΜΕΘ με τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια να στέκεται στο πλευρό της και να την ακούει εξίσου συγκινημένος.

Ο δε γιατρός τους, αποκάλυψε πως επρόκειτο για έναν δύσκολο τοκετό και στις εργαστηριακές εξετάσεις το νεογνό χρειάστηκε να μείνει παραπάνω, δικαιολογώντας έτσι τις 18 μέρες της παραμονής μάνας και γιου στο μαιευτήριο.

Η έξοδός τους, ωστόσο, δείχνει πως η περιπέτεια αυτή, όσο σοβαρή κι αν ήταν, τελικά είχε αίσιο τέλος κι αυτό είναι το σημαντικό για το ζευγάρι που επέστρεψε πια στο σπιτικό του για να μπει στη νέα και πιο γλυκιά καθημερινότητα με το μωρό, τον Κικίλια junior!

Ο υπουργός Υγείας όλο αυτόν τον καιρό, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, έβρισκε χρόνο, προκειμένου να βρίσκεται όσο περισσότερο μπορούσε κοντά στη σύζυγο αλλά και τον γιο τους. Δεν έλειψε από το πλευρό της συζύγου του ούτε την ώρα της καισαρικής και της γέννησης του γιου του. Η Τζένη είχε ένα δύσκολο τοκετό, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά!