Τζένη Μπαλατσινού: «Ο χώρος της τηλεόρασης δεν υπάρχει για μένα»

Συντάκτης: Newsroom

8 Ιουνίου 2023 09:31

Τζένη Μπαλατσινού: «Ο χώρος της τηλεόρασης δεν υπάρχει για μένα»

Στο Hautes Grecians 2023, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7/6 στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, συνάντησε τη Τζένη Μπαλατσινού η κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

«Η περιποίηση είναι κάτι πολύ προσωπικό. Για μένα περιποίηση δε σημαίνει ότι πρέπει να πάω κομμωτήριο ή να βαφτώ, καθαρή να είμαι, καθαρά να είναι τα ρούχα μου, ευδιάθετη να είμαι… Μόνο δύσκολες στιγμές υπάρχουν όταν εργάζεσαι συνέχεια, οι οποίες σε εξελίσσουν και σε κάνουν να γίνεσαι καλύτερος. Οι βεβαιότητες δεν είναι ποτέ βεβαιότητες, πάντα έρχονται να τις ματαιώσουν και να εξελιχθείς να γίνεις καλύτερος» είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

«Η Βίκυ Καγιά αποχώρησε για πάντα ή για ένα χρονικό διάστημα; Η Βίκυ Καγιά είναι ένα κορίτσι που έχει μεγαλώσει τηλεοπτικά και θεωρώ ότι κάτι θα ξανακάνει… Δε ξέρω τι θα έκανα αν του παραχρόνου με έπαιρνε η Βίκυ Καγιά και μου ζητούσε να κάνουμε μαζί κάτι τηλεοπτικά. Του παραχρόνου ποιος ζει, ποιος πεθαίνει. Όχι, ο χώρος της τηλεόρασης δεν υπάρχει για μένα, ούτε για φέτος, ούτε για του χρόνου, ούτε για του παραχρόνου».

Τζένη Μπαλατσινού: Οι δημόσιες ευχές στον Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά του

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Βασίλη Κικίλια, καθώς έχει τα γενέθλιά του.

Ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας έχει γενέθλια σήμερα και η αγαπημένη του Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να του ευχηθεί και διαδικτυακά.

Έτσι, το μοντέλο και παρουσιάστρια ανάρτησε μια τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της από την περίοδο της καραντίνας και τη συνόδευσε με το ακόλουθο μήνυμα:

«Με αυτή την φωτό θέλω να σου πω Χρόνια Πολλά! Την τράβηξα Μάιο 2020 γιατί εσύ και ο #Ηρακλής είχατε το ίδιο μαλλί, γιατί την άλλη ημέρα άνοιγαν τα κομμωτήρια, γιατί ήθελα μέσα από τα άφρο μαλλιά σου να αποτυπώσω όλα αυτά που συνέβησαν εκείνη την περίοδο…

Σου εύχομαι πάντα να περπατάς στο δρόμο και να σε φωνάζουν με το μικρό σου όνομα, να συνεχίσεις να έχεις αφοσίωση, συνέπεια και αυθεντικότητα σε ό,τι κάνεις, να συνεχίσεις να γελάς μέχρι δακρύων μαζί με τον Ηλία, όταν θυμάστε παλιές μπασκετικές ιστορίες, να συνεχίσεις να έχεις την ευαισθησία που βλέπει πάντα δυνατότητες στα πράγματα, και να λες πάντα την αλήθεια σου.

Σε αγαπάμε πολύ!».

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha λέγοντας μεταξύ άλλων: «Εμένα με κάνουν να νιώθω δυνατή πρώτα απ’ όλα τα παιδιά και μετά, όταν βρίσκομαι κοντά στη φύση, όταν μπορώ να έχω ορίζοντα, να μπορώ να βλέπω ουρανό.

Τα πολύ απλά πράγματα που πολλές φορές θεωρούμε αυτονόητα και δεν είναι. Πολλές φορές έχω νιώσει αδύναμη. Έχω νιώσει ανασφάλεια, φόβο, άγχος για το τι πρόκειται να γίνει.

Ειδικά όταν έχεις παιδιά το άγχος είναι μεγαλύτερο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που η ζωή του να είναι στρωμένη με ροδοπέταλα όσο και αν κάποιοι θεωρούν για κάποιους άλλους ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει, δεν ισχύει.

Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του δυσκολίες και στο κάτω κάτω, αυτό είναι και το ανθρώπινο».