Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: όλες οι λεπτομέρειες της βάπτισης του γιου τους που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην Πάτμο

9 Ιουλίου 2021 08:30

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: όλες οι λεπτομέρειες της βάπτισης του γιου τους που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην Πάτμο

To Σαββατοκύριακο θα γίνει η βάφτιση του γιου του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού. Ο Κικίλιας τζούνιορ θα βαπτιστεί στην Πάτμο, εκπληρώνοντας το τάμα που έκανε η μητέρα του.

Η σχέση του Βασίλη Κικίλια με την Τζένη Μπαλατσινού φάνηκε και ήταν από την πρώτη στιγμή μια δυνατή σχέση, σχέση ζωής. Ο ερχομός του γιου τους ανήμερα των Χριστουγέννων ένωσε το ζευγάρι ακόμα πιο πολύ.

Και ο δύσκολος τοκετός της Τζένης συγκίνησε για τη δύναμη ψυχής αλλά και την σεμνότητα που αντιμετώπισαν για ακόμα μια φορά την προσωπική τους ζωή. Διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους.

Το όνομα του γιου τους θα είναι Παναγιώτης από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια. Και Αντώνιος από το ομώνυμο παρεκκλήσι (του Αγίου Αντώνιου) στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Εκεί όπου είχε κάνει το τάμα η Τζένη.

Το ιερό μυστήριο της βάπτισης του Παναγιώτη Αντώνιου θα τελεστεί στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης. Aπό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού με φιλία κι εκτίμηση ετών.

Η Τζένη βρίσκεται ήδη στο αγαπημένο της νησί, όπως κάθε καλοκαίρι, και προετοιμάζει τις λεπτομέρειες για τη βάπτιση.

Για να είναι όλα όπως τα επιθυμούν και να μοιραστούν με τους ελάχιστους προσκεκλημένους τους τη ξεχωριστή αυτή στιγμή της ζωής τους.

Ο Υπουργός Υγείας θα φθάσει στο νησί μόλις μία μέρα πριν το μυστήριο. Μένοντας πιστός στα καθήκοντα και τις ευθύνες του απαιτητικού υπουργείου.

Η επιθυμία τους είναι να μη παραστούν καθόλου εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε αυτή την ιδιαίτερα οικογενειακή τους στιγμή. Την οποία έχουν επιλέξει να βιώσουν ήρεμα, με κατάνυξη και ιδιωτικά. Αλλά και για να μη δημιουργηθεί σε καμία περίπτωση ο οποιοσδήποτε συνωστισμός. Και να τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Σε επιστολή τους που εστάλη προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του μυστηρίου της βάπτισης του γιου μας, καθώς και την απόφασή μας να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, φωτογράφων κτλ, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε άλλο χώρο στο πλαίσιο της βάπτισης ή συνδεόμενο με τη βάπτιση, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σας ευχαριστούμε, Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού»

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: όλες οι λεπτομέρειες της βάπτισης του γιου τους που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην Πάτμο

Στο μυστήριο οι παρευρισκόμενοι δε θα ξεπερνούν στο σύνολο τους τα 30 άτομα, αφού στην εκκλησία έχουν προσκληθεί και θα παρευρίσκονται αυστηρά και μόνο οι νονοί, οι οικογένειες του ζευγαριού κι ελάχιστοι φίλοι.

Οι νονοί του Κικίλια junior θα είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης. Επίσης η πολύ καλή φίλη της Τζένης, η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος. Τα μαρτυρικά του νεοφώτιστου έφτιαξαν πατέρες από τα μοναστήρια του νησιού και τα γλυκά που θα προσφέρουν είναι τοπικά γλυκά που με αγάπη προετοίμασαν κυρίες του νησιού.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, θα δειπνήσουν σε μία παραδοσιακή ταβέρνα, όπου κι εκεί η τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων είναι προτεραιότητα. Εκεί θα προσφερθούν στους λίγους προσκεκλημένους οι μπομπονιέρες: ένα κερί με ένα γαλάζιο ιππόκαμπο που συμβολίζει το σχήμα του νησιού. Αλλά και αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την προστασία, τη γενναιοδωρία και την καλή τύχη.