Τζένη Μπότση: «Φαινόταν ότι με υποτιμούν όταν με αποκαλούσαν sex symbol»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Σεπτεμβρίου 2022 09:19

Υποτιμητικό θεωρούσε η Τζένη Μπότση τον τίτλο του «sex symbol» που της είχαν δώσει κατά τη δεκαετία των ’80s μετά τη συμμετοχή της στη σειρά «Το σημάδι του έρωτα».

Η Τζένη Μπότση είχε κάνει αίσθηση με τη συμμετοχή της στο σίριαλ του MEGA «Το σημάδι του έρωτα», στο οποίο πρωταγωνιστούσε με τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη Βάνα Μπάρμπα.

Άλλωστε, και η σειρά ήταν επιτυχημένη.

Η δημοφιλής ηθοποιός τόνισε πως την ενοχλούσε το γεγονός ότι τη θεωρούσαν σύμβολο του σεξ, κάτι που αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!».

Ξεκίνησες ως sex symbol με «Tο σημάδι του έρωτα».

Ναι. Και πού πήγε όλο αυτό, άραγε; (Γελάει.) Εγώ δεν μπορώ να πω ότι το απόλαυσα γιατί τότε μου φαινόταν ότι με υποτιμούν όταν με αποκαλούσαν sex symbol, ότι δεν αναγνώριζαν το υποκριτικό μου ταλέντο και έμεναν μόνο στην εξωτερική εμφάνιση.

Ισχύει το ίδιο τώρα;

Όχι, καλέ. Τώρα μεγάλωσα και δεν με ενδιαφέρει καθόλου πώς το βλέπουν.

Σε άλλο σημείο, η Μπότση, που συμμετέχει στη σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», ανέφερε: «Το πιο σημαντικό στη δουλειά μας και ειδικά όταν πρόκειται για καθημερινό σίριαλ όπου τρέχουμε κυριολεκτικά, είναι να δουλεύουμε με ωραίους συνεργάτες.

Να βγαίνει το αποτέλεσμα, να είμαστε γρήγοροι, να υπάρχει εξυπνάδα, σκηνική ή τηλεοπτική. Αν μπορούμε να πούμε και δυο κουβέντες παραπάνω, αυτό είναι θείο δώρο».

Ακόμη ένα καλοκαίρι στην Ικαρία πέρασε η Μπότση μαζί με την οικογένειά της. Και τελείωσε με τον χαρακτηριστικό Ικαριώτικο τρόπο, σε πανηγύρι.

Όταν ήρθε η ώρα της αναχώρησης και της επιστροφής στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έδωσε ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Η Μπότση χόρεψε και μοιράστηκε ένα χαρακτηριστικό βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει το αγαπημένο της νησί.

Το οποίο είναι και ο τόπος καταγωγής της ηθοποιού και όπως είναι φυσικό, του τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία.