Τζένη Μπότση: «Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου. Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει.

Δημοσιεύθηκε: 19 Νοεμβρίου 2019 21:40
Τζένη Μπότση: «Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου. Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει.

Ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και η αλήθεια είναι πως απ όλους τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει η Τζένη Μπότση αυτός της μητέρας είναι που την κάνει να χαίρεται πιο πολύ. Το ευχάριστο νέο της γέννησης, ξάφνιασε τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς η δημοφιλής ηθοποιός είχε καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της διασημότητας, αυτή τη σημαντική περίοδο της ζωής της. Γι αυτό και είχε αποχωρήσει από την τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Πέτα τη φριτέζα». Η ηθοποιός, θέλησε να ζήσει αυτή την τόσο ξεχωριστή περίοδο της εγκυμοσύνης της πολύ ήρεμα και δίπλα σε δικούς της ανθρώπους. Ο σύντροφος της ηθοποιού βρισκόταν φυσικά στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Τζένη Μπότση έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην ιστοσελίδα asist.gr. Η εντυπωσιακή ηθοποιός, μίλησε για την εγκυμοσύνη της, για τον λόγο που την κράτησε κρυφή, καθώς και για τα μεγάλα ψέματα που λένε στις γυναίκες για αυτή την εμπειρία, όπως υποστηρίζει.

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη της Τζένης Μπότση«Δεν πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Μας έχουν μεγαλώσει μέσα στο ψέμα. Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου. Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Το ξέρεις. Πιστεύω βαθιά ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνω. Έχουμε μάθει, τα τελευταία χρόνια, να μας αρέσει να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα τις ζωές των άλλων, χωρίς ωστόσο να δίνουμε σημασία», δήλωσε η Τζένη Μπότση και συνέχισε «Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου. Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει. Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της».

Η κόρη της πάντως, πριν καν γεννηθεί, φαινεται να είχε ήδη κλέψει την καρδιά και το μυαλό του μπαμπά της, Αλέξανδρου Μιχαλά. «Ο Αλέξανδρος την περίμενε πώς και πώς. Ήταν εκείνος που με τράβηξε. Εκείνος το ήθελε τόσο πολύ να κάνουμε παιδί. Με την ενασχόλησή μου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ήξερα πόσο μεγάλη ευθύνη θα αναλάμβανα και ίσως γι’ αυτό και δίσταζα. Η συμπεριφορά του ήταν αυτή που με βοήθησε καθώς και δύο φίλων που τους το χρωστάω. Ήταν η στάση και τα λόγια, της φίλης μου Κατερίνας Βρανά καθώς και μία τρυφερή συγκινητική συζήτηση με τον Φώτη Σεργουλόπουλο πέρσι μόλις είχα ολοκληρώσει τα 5.000 χιλιόμετρα την ημέρα του Κλασικού Μαραθωνίου, απροπό δεσμεύομαι ότι θα τρέξω και του χρόνου, που με έκαναν να το σκεφθώ και να ξαναπάρω την απόφαση. Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, ήμουν ήρεμη και σαφώς πιο συνειδητοποιημένη. Μεγαλώνοντας μπορεί να έχεις λιγότερες αντοχές έχεις όμως περισσότερες γνώσεις. Ήξερα ότι δεν έχω να χάσω τίποτα, παρά μόνο να κερδίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.