Τζένη Θεωνά: «Ήμασταν πολύ διαφορετικοί όταν ξεκινήσαμε με τον Δήμο»

23 Μαρτίου 2022 09:40

Τζένη Θεωνά: «Ήμασταν πολύ διαφορετικοί όταν ξεκινήσαμε με τον Δήμο»

Η Τζένη Θεωνά ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show σε μια απολαυστική συνέντευξη. Μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», για τον Δήμο Αναστασιάδη και τη σχέση τους, αλλά και για τον γιο της Αρίωνα.

Τζένη Θεωνά: «Ήμασταν πολύ διαφορετικοί όταν ξεκινήσαμε με τον Δήμο»

Μοιράστηκε στιγμές από την θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» στην οποία πρωταγωνιστεί. Και μίλησε για την δυνατή φιλία που έχει με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Με την οποία ήρθαν πολύ κοντά από την αρχή των γυρισμάτων της σειράς. Ενώ μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί μια δυνατή φιλία. Παράλληλα αναφέρθηκε και για την αγάπη της για τη Δανάη Μιχαλάκη. Με την οποία πρωταγωνιστούν μαζί στο θέατρο. Ενώ αποκάλυψε τι είναι αυτό που της λείπει περισσότερο από την «παλιά» Τζένη.

Ο γιος της είναι ο μεγάλος της έρωτας

«Ο Αρίωνας είναι αδιανόητος έρωτας. Είναι τριών ετών τώρα. Οι διάλογοι είναι αδιανόητοι. Είναι αυτό που συμβαίνει και συνέχεια είναι μια έκπληξη κι όταν σου λέει κάποιος πες κάτι, δεν σου έρχεται τίποτα».

Η σχέση ζωής με τον Δήμο Αναστασιάδη

«Το αλατοπίπερο δεν λείπει από αυτή τη σχέση. Αυτό που απολαμβάνω είναι ότι πια αισθανόμαστε και οι δύο ασφάλεια, με γοητεία και επιθυμία. Παρόλο που συχνά βρισκόμαστε μακριά λόγω δουλειάς. Είναι και αυτό κάτι καινούργιο. Είμαστε επτά χρόνια μαζί. Εμένα μου φαίνεται ότι είναι μια φάση ωριμότητας. Βλέπω μεγάλη εξέλιξη σε μένα και στον Δήμο. Και στους δύο. Και κάπως με συγκινεί το γεγονός από μόνο του. Δύο άνθρωποι, κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, αποφάσισαν για επτά χρόνια να είναι μαζί.

Τα πράγματα, να υποκύψεις, να παραιτηθείς, να ξεφύγεις, να ενδώσεις σε έναν πειρασμό, είναι πάρα πολύ εύκολο. Ήμασταν πολύ διαφορετικοί όταν ξεκινήσαμε και με πολλές συγκρούσεις. Χαίρομαι γιατί αυτό που έχει μείνει είναι πως σε όλες πλέον τις εκπομπές μιλάω πάρα πολύ για τον Δήμο». Είπε συγκινημένη για τη σχέση τους.