Τζένη Θεωνά: Με δική της εκπομπή τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ;

Συντάκτης: Newsroom

25 Αυγούστου 2022 09:00

Τζένη Θεωνά: Με δική της εκπομπή τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ;

Η Ζωή Κρονάκη άφησε τις Μαμά-δες και από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται μόνο στην καινούργια της εκπομπή του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ, μαζί με τον Δημήτρη Γιατζόγλου. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η παλιά εκπομπή δεν θα συνεχίσει να προβάλλεται.

Οι Μαμά-δες θα βγουν στον αέρα και τη νέα σεζόν, απλώς αναζητείται η παρουσιάστρια. Η Ελίνα Παπίλα που έφυγε από το Star είναι μία λύση. Μάλιστα έγινε ραντεβού και πήγε πολύ καλά. Η Παπίλα όμως δεν παίζει μόνη. Μεγάλος πόθος της ΕΡΤ εδώ και καιρό δεν είναι παρουσιάστρια αλλά ηθοποιός. Ο λόγος για την Τζένη Θεωνά που αν πει το ναι, θα αναλάβει και την παρουσίαση στις Μαμά-δες.

Η ηθοποιός (αλλά και μαμά) έχει στα χέρια της την πρόταση και τη σκέφτεται. Οι σχέσεις της με το κανάλι είναι εξαιρετικές (πρωταγωνιστεί στα Καλύτερά μας χρόνια) και η εκπομπή μόνο αδιάφορη δεν την αφήνει. Ίσως την άλλη εβδομάδα να επέλθει οριστική συμφωνία, αφού πρέπει να τακτοποιηθούν σημαντικές λεπτομέρειες.

Η Τζένη Θεωνά δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για την παρουσίαση εκπομπής στην ΕΡΤ. Το όνομά της είχε παίξει και μάλιστα πολύ δυνατά για την παρουσίαση ενός talk show που είχε στα σκαριά η κρατική τηλεόραση. Οι δύο πλευρές την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά δεν τα βρήκαν και το talk show δεν βγήκε ποτέ τελικά στις οθόνες μας.

Στις Μαμά-δες τα πράγματα είναι διαφορετικά. Υπάρχει μία έτοιμη εκπομπή, δεν είναι κάτι καινούργιο. Και στόχος της ΕΡΤ είναι η εκπομπή αυτή να βγει ξανά στον αέρα στο τέλος του Σεπτεμβρίου. Κάτι που σημαίνει ότι τα γυρίσματα δεν πρόκειται να αργήσουν.
Η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική για τη συμμετοχή ή όχι της Τζένης Θεωνά. Αφού τότε αναμένεται να δώσει την οριστική απάντησή της. Υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτή θα είναι θετική. Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης θα ενεργοποιηθεί το plan B του καναλιού. Αφού η Παπίλα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο ραντεβού της με τους ανθρώπους της ΕΡΤ. Και είναι κι εκείνη μανούλα.