Τζένη Θεωνά : Το παιδί μου έχει ερωτευθεί την Κατερίνα Καινούργιου

Συντάκτης: Newsroom

8 Νοεμβρίου 2022 00:04

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε  σήμερα  Δευτέρα 7/11 η Τζένη Θεωνά.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιλογή της να κάνει ένα διάλειμμα από το θέατρο, για τον ρόλο της μητρότητας και για τον γιο της με τον Δήμο Αναστασιάδη.

«Δεν συγκρίνεται η δουλειά με την μητρότητα. Το ένα είναι το project της ζωής μου και το άλλο είναι δουλειά. Φυσικά και δεν θα μπορούσα να αφήσω τη δουλειά μου γιατί μου αρέσει πάντα να αισθάνομαι δημιουργική. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης όμως», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

Σχετικά με την επιλογή της να μην κάνει θέατρο και να δοκιμάσει την παρουσίαση μέσα από την εκπομπή Μαμά-δες, η Τζένη Θεωνά εξήγησε: «Πέρυσι ταλαιπωρηθήκαμε το παιδί και εγώ στο θέατρο. Περνούσα υπέροχα στο θέατρο με τους συναδέλφους μου, αλλά όταν είδα ότι αυτή η εξίσωση δεν βγαίνει, γιατί το παιδί ήταν έξαλλο και εγώ ράκος συναισθηματικά, τότε είπα ούτε κατά διάνοια. Λειτούργησε καλύτερα το πρόγραμμα, ο γιος μου είναι πιο ήρεμος και ήρθε και μια άλλη πρόταση την οποία ερωτεύτηκα».

«Τα παιδιά λένε τόσα πολλά πράγματα μέσα στη μέρα και δεν ξέρεις ποιος να θυμηθείς. Είναι όλα σοκαριστικά. Σήμερα πήγα στο σχολείο και οι δασκάλες του μου είπαν ότι έχει ερωτευθεί. “Λέω πείτε μου γιατί δεν μου έχει αναφέρει κάτι”. Ο πρώτος άνθρωπος που είπε το παιδί μου ότι έχει ερωτευθεί ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, γιατί είχε πάει καλεσμένος να τραγουδήσει ο Δήμος και ενώ τον έβλεπε στην τηλεόραση μου είπε πως την ερωτεύτηκε», δήλωσε η Τζένη Θεωνά.