Τζένη Βάνου: Η άγνωστη απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει

Συντάκτης: Newsroom

8 Σεπτεμβρίου 2022 14:55

Τζένη Βάνου: Η άγνωστη απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει

Η Αθηνά Ρηγοπούλου, η κόρη της αείμνηστης Τζένης Βάνου, προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

Μεταξύ άλλων, η κόρη της Τζένης Βάνου έκανε μία αποκάλυψη σοκ για την άγνωστη απόπειρα αυτοκτονίας της μητέρας της.

«Δεν ήταν ο χαρακτήρας της τέτοιος να είναι σταρ. Της άρεσε η έννοια “σπίτι”, να είναι νοικοκυρά, μαμά. Μια μέρα ήρθε μια δημοσιογράφος για να της πάρει συνέντευξη και η μαμά μου ήταν με το φακιόλι και της λέει η δημοσιογράφος «φώναξέ μου την κυρία σου, έχω έρθει για μία συνέντευξη». Δεν την γνώρισε καν».

«Όταν έμαθε ο παππούς μου ότι είχε αρχίζει την καριέρα της, θύμωσε πολύ και της είπε να φύγει από το σπίτι. Όταν μάθαινε κατά καιρούς πόσο αξιοπρεπής ήταν η κόρη του, πήγε και τη βρήκε στο καμαρίνι. Της ζήτησε συγγνώμη και τα βρήκαν, όλα μέλι γάλα. Η γιαγιάκα μου έκανε άλλη ζωή στην αρχή, όταν χώρισε από τον παππού μου.

Εκείνη την περίοδο, η μαμά μου έμεινε με τον παππού μου και αισθανόταν ότι η μητέρα της δεν την ήθελε. Μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας έχει κάνει για αυτό. Πόνεσε πάρα πολύ και αυτό της βγήκε σε όλη της τη ζωή. Προσπαθούσε να αγοράσει την αγάπη».

Η Αθηνά Ρηγοπούλου, κόρη της Τζένης Βάνου διασκευάζει επιτυχία της μητέρας της

Η λατρεμένη και αναντικατάστατη έως σήμερα ερμηνεύτρια Τζένη Βάνου έχει αφήσει πίσω της δυο υπέροχα παιδιά, τον Μιχάλη και την Αθηνά Ρηγοπούλου. Δυο παιδιά αθόρυβα που πάντα ζούσαν απλές, ήσυχες ζωές.

Πήραν, όμως και οι δυο την υπέροχη φωνή της. Στο βίντεο που ακολουθεί, η κόρη της διασκευάζει με χιούμορ την μεγάλη επιτυχία της μητέρας της «Θέλω κοντά σου να μείνω» και μας κάνει να… «κλαίμε»! Ακούστε την:

https://youtu.be/bRj78zJvunI