Τζένιφερ Άνιστον: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

19 Απριλίου 2022 16:47

Τζένιφερ Άνιστον: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

H Jennifer Aniston μίλησε ανοιχτά για την έλλειψη ύπνου, την υπνοβασία και τις επιπτώσεις που υπήρχαν στην καθημερινότητά της.

Τζένιφερ Άνιστον: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η 53χρονη ηθοποιός εξήγησε ότι ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια από διαταραχές ύπνου, όπως η αϋπνία και το στρες. Μάλιστα, ανέφερε πως σε κάποια φάση της ζωής της, υπνοβατούσε.

Η μάχη της με την αϋπνία

«Νομίζω ότι άρχισε κάπου στα 30s μου ή ακόμα και νωρίτερα, αλλά δεν παρατηρείς τις παρενέργειες της απώλειας ύπνου όσο είσαι νεότερη γιατί νιώθεις τόσο άτρωτη.

Άρχισε ως κάτι που απλώς θα αποδεχόμουν και μετά ξαφνικά συνειδητοποιείς τις επιπτώσεις της έλλειψης ύπνου και πώς επηρεάζει την καθημερινότητά σου, τη δουλειά σου, τη λειτουργία του εγκεφάλου σου και τη φυσική σου κατάσταση. Και, μετά, όσο περισσότερο ανησυχείς για αυτό, τόσο πιο δύσκολο είναι να σε πάρει ο ύπνος».


Η Jennifer Aniston υπνοβατούσε

«Έχω ξυπνήσει από συναγερμούς για το σπίτι που έχουν ενεργοποιηθεί γιατί εγώ τους έχω ενεργοποιήσει. Δεν πιστεύω ότι το κάνω πια.

Συνέβαινε όταν είχα φοβερή έλλειψη ύπνου», είπε σημειώνοντας στη συνέχεια την ανάγκη δράσης σε τέτοιες περιπτώσεις: «Έγινε κάτι με το οποίο πραγματικά δυσκολευόμουν. Ήταν το τελευταίο πράγμα στη λίστα, αλλά δεν μπορείς να συμβαδίσεις με τους τρεις πυλώνες της υγείας -τη διατροφή, την άσκηση και τον ύπνο-, αν δεν μπορείς πραγματικά να κάνεις γυμναστική και δεν μπορείς να φας ουσιαστικά σωστά, αν δεν έχεις κοιμηθεί καλά, γιατί το βιολογικό σου ρολόι δε λειτουργεί σωστά».