Τζένιφερ Άνιστον: To ιλιγγιώδες ποσό που κερδίζει ανά επεισόδιο στη νέα της σειρά

17 Οκτωβρίου 2019 18:16

Ανιστον

Η Jennifer Aniston φαίνεται ότι περνά μία από τις καλύτερες δημιουργικές φάσεις της ζωής της, με τη νέα σειρά «The Morning Show» -όπου θα πρωταγωνιστεί μαζί με τη Reese Witherspoon– να αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την 1η Νοέμβρη στο Apple TV.
Αυτό όμως που σίγουρα προκαλεί εντύπωση είναι η αμοιβή των δυο κυριών για κάθε επεισόδιο, η οποία φτάνει τα δύο εκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Hollywood Reporter».
Μάλιστα, αν σκεφτεί κανείς ότι η νέα συνδρομητική πλατφόρμα έχει ήδη προχωρήσει στην παραγωγή δύο σεζόν, υπολογίζεται ότι οι δυο τους θα δουν τον τραπεζικό λογαριασμό τους να αυξάνεται κατά 40 εκατομμύρια δολάρια έκαστη. Not bad!
Οι γνωστές ηθοποιοί, εκτός από πρωταγωνίστριες στη σειρά, εκτελούν και χρέη παραγωγών, ενώ διαθέτουν και μερίδιο στα δικαιώματα.
Aξίζει να αναφέρουμε ότι η Reese Witherspoon για τη συμμετοχή της στη σειρά «Big Little Lies» αμειβόταν με ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο για τη δεύτερη σεζόν -μια πολύ σημαντική αύξηση συγκριτικά με την πρώτη, για την οποία κέρδιζε περίπου 300 χιλιάδες δολάρια.
Υπενθυμίζουμε ότι η Jennifer Aniston δημιούργησε λογαριασμό στο instagram, με την πρώτη φωτογραφία της, όπου ποζάρει η ίδια με τα υπόλοιπα «Φιλαράκια», να έχει συγκεντρώσει μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες πάνω από 9 εκατομμύρια likes. Η ίδια έχει ξεπεράσει τους 7 εκατομμύρια followers!
Η σειρά «The Morning Show» ακολουθεί την καθημερινότητα δυο παρουσιαστριών μιας πρωινής εκπομπής, ενώ στο καστ συναντάμε και τους Steve Carell, Billy Crudup, Mark Duplass και Gugu Mbatha-Raw.